Алек Уек- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Дизайнер и модел Алек Уек родом от Южен Судан и Обединеното кралство. Въздействието на Alek Wek върху определението на модната индустрия за красота е широко признато. Освен това през 2015 г. тя беше обявена за една от 100-те най-влиятелни жени на BBC.

Бързи факти

Пълно име: Алек Уек
Дата на раждане: 16 април 1977 г
Възраст: 44 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Модел
Държава: Судан
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства магнат Рикардо Сала
Нетна стойност 20 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-23-35
Родно място Вау, Южен Судан
Националност британско-судански
Етническа принадлежност судански
образование Лондонски колеж по мода
баща Божията седмица
Майка Акуол Ас

Alek As Биография

Алек Уек е родена в Вау, Южен Судан, на 16 април 1977 г. Овен е нейната зодия. Атиан Уикенд, нейният баща, е служител по образованието, а Акуол Уек е нейната майка. Гражданската война в Судан през 1985 г. принуждава семейство Уек да напусне дома си. В крайна сметка баща й се поддаде на инфекция в бедрото, причинена от предишна хирургична процедура. През 1991 г. семейство Уек се премества в Лондон, където Алек трудно се адаптира към студа. Атауи Денг, моделът на пистата, също има леля в себе си.

Въпреки това няма данни за нейните братя и сестри. Що се отнася до моделирането, тя има племенница на име Атауи-Денг Хопкинс. Алекс има двойно британско-суданско гражданство и е член на суданската етническа група. Поглеждайки назад към академичната подготовка на Алекс, става ясно, че тя е получила диплома от Лондонския колеж по мода.  Възраст на Алек Уек

Алек Уек

Височина и тегло

Алек Уек е прекрасен човек с красива фигура. Тя е висока 5'11 и тежи приблизително 56 кг. Измерванията на тялото й са 34-23-35 инча в гърдите, талията и бедрата. Косата и очите й имат наситен кафяв оттенък, съответстващ на тена на кожата й. Освен това тя носи рокля с размер четири на САЩ и обувки с размер 9,5 (САЩ).

кариера

Първият музикален видеоклип на Тина Търнър беше „GoldenEye“. Тя има музикален видеоклип като „Got ‘Til It’s Gone“ на Джанет Джаксън. През 1996 г. тя подписа с Ford Models, престижна агенция в Ню Йорк. През 1997 г. тя беше първата африканска жена в Elle, Джоан Гаир, която боядиса брилянтните си телесни цветове за календар за 1999 г. На следващата година тя дебютира в „Четирите пера“ и реклама на Gap. През 2005 г. тя основа „wek1993“. Suspiria (2018) я включва. Selfridges продава колекцията чанти на баща й, „wek1993“. Кръстен е на годината му на раждане и е моделиран след неговите куфарчета. Тя издаде „Alek“ през 2007 г. Тя участва в „Ebony“ с Tyra Banks и Kimora Lee. През 2011 г. тя участва в журито на „Следващият топ модел на Америка“ заедно с Тайра Банкс.

През 2014 г. тя спонсорира кампания за „Marks & Spencer“, крайъгълен камък в личен план и кариера, тъй като тя пазарува там като тийнейджърка. Суспирия беше първата й роля в игрален филм. От 2003 г. тя е съветник на USCR (USCRC). Той насърчава осведомеността за бежанците по света и в Судан. Тя също е мисионер на Лекари без граници и World Vision в Судан. Книгата на Алек от 2007 г. описва нейния път от суданската бедност до модните подиуми на Европа. През юли 2011 г. тя журира 16-ия сезон на America’s Next Top Model.

През юли 2012 г. Агенцията на ООН за бежанците посети Южен Судан, за да подчертае страданието на северните бежанци и работата, необходима за възстановяването и стабилизирането на страната. Тя беше лицето на Amarula за 2012 г. в African Originals.

Алек Ас Нетна стойност

Алек Уек е изключително динамичен и талантлив модел. Рита Ора, Ема Томпсън, Ани Ленъкс и Рейчъл Ху също бяха включени в печатната кампания за Marks and Spencer за 2014 г.

Освен че работи с Ann Taylor, Banana Republic, Clinique Happy Fragrance, Ellus, Eluxury и Fashion Breast Cancer Awareness Campaign, тя също е правила реклама за Gap jeans, Issey Miyake, Jeanie Jeanie Jeanie Jeanie Jeanie Jeanie Jeanie Jeanie Jeanie, Jeanie Джийни Джийни Джийни Джийни Джийни Джийни Джийни Джийни Джийни Джийни.

В резултат на професионалния си успех тя натрупа значително състояние. Към октомври 2022 г. се съобщава, че нейното нетно състояние също е около 20 милиона долара. Въпреки това нейните приходи и компенсации все още се проверяват.

  Алек Ас нетна стойност

Алек Уек

Алек Уек Гадже, Запознанства

Има голям шанс Алек Уек в момента да не е обвързан. Рикардо Сала беше нейно бивше гадже през 2003 г., когато тя излизаше с италиански милиардер за недвижими имоти. В резултат на честите им срещи за вечеря те започнаха да се срещат и в крайна сметка заживяха заедно. В крайна сметка те трябваше да се разделят.

Алекс имаше псориазис от раждането си до четиринадесетгодишната си възраст. Фактът, че тя и семейството й се преместиха в Лондон, показва, че климатичните промени са виновни.

Популярни Публикации