Aleja Madness- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Далеч лудост е добре известен влиятел в социалните медии, продуцент на съдържание, звезда на OnlyFans, TikToker, моден модел, телевизионен оператор на Twitch и предприемач от Барселона, Испания.

Бързи факти

Пълно истинско име Александра Керц.
Известен като 1. Прогонете лудостта.
2. Александра Маднес.
Възраст (към 2021 г.) на 24 години.
Професия Влиятел в социалните медии, звезда на OnlyFans, TikTok, създател на съдържание, моден модел и предприемач.
Дата на раждане 1997 г.
Място на раждане Барселона, Испания.
Сегашен адрес Каракас Венецуела.
образование Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Нетна стойност -2 милиона USD (приблизително).
Националност испано-венецуелски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Aleja Madness Възраст и ранен живот

Aleja Madness е родена в 1997 г на нейните родители. В последното си интервю тя разкри, че е от Барселона, Испания. Тя е родена и израснала в Барселона, според нашето проучване. Ще актуализираме действителната й рождена дата възможно най-скоро. Възрастта на Алея, според нашето разследване, е приблизително 24 години (към 2021 г.). Александра Керц е нейното име. В социалните мрежи тя е известна още като Алехандра Лудост. Facebook страницата на Aleja показва, че тя в момента живее в Каракас, Венецуела. Ето защо тя има двойно испанско-венецуелско гражданство. Нека ви кажа, че Алея се записа в местна гимназия, за да завърши основното си образование. Освен това, сега тя следва допълнително обучение в реномирана институция. Освен това, Алея работи върху своята интернет кариера.

Aleja Madness Височина и тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Aleja Madness е висока 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. Далеч лудост

Aleja Madness Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Aleja Madness? Тя изкарва приличен живот от своите онлайн платформи за социални медии. Позволете ми да ви информирам, че таксата за членство в нейния акаунт OnlyFans е ,20 за 28 дни. Нетната стойност на Aleja Madness се оценява на между и милиона USD (приблизително). Тя също печели пари, като рекламира марки онлайн.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Hannah DenHartigh придоби огромна популярност в социалните медии и е следвана от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех

Aleja Madness Гадже и срещи

С кого се среща Aleja Madness? Aleja Madness, това прекрасно момиче, има много мъжки сърца. Тя става известна, след като публикува свои пищни и смели снимки в акаунтите си в социалните мрежи. Нейната социална страница вече има хиляди фенове. Нейните последователи вече са нетърпеливи да научат за любовния й живот. Нека категорично заявя, че Алея не предоставя никаква информация относно семейното си положение. Madness, според нашите източници, е необвързана от февруари 2022 г. Тя също така обича да общува с приятелите и колегите си.

Популярни Публикации