Алехандро Кабело - баща на известната певица Камила Кабело

Александър Косата е най-известен като баща на Камила Кабело, певица и композитор. Той е роден в Мексико Сити и се премества в Съединените щати по-късно в живота си.

Бързи факти

Пълно име Александър Косата
Първо име Александър
Фамилия коса
Дата на раждане 28 октомври 1968 г
Възраст 53 години
Професия Баща на знаменитост
Националност Английски
Град на раждане Мексико сити
Държава на раждане Мексико
Име на майката Мерцедес коса
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Скорпион
Семейно положение Женен
Съпруг Здравей Кабело
Без деца две

Съпруга и съпруг

Той е съпруг и баща. Синухе Кабело е името на неговата прекрасна съпруга. Двамата се ожениха преди няколко години. Двамата са родители на две момичета. Имената им са Камила Кабело и София Кабело. Те все още са заедно и имат щастлив семеен живот заедно. Така че все още няма съобщения за развода им. Те са много любяща двойка, която прекарва по-голямата част от времето си заедно.

  Александър Косата

Алехандро Кабело (Източник: Google)Биография на Камила Кабело

Камила Кабело, пълно име Карла Камила Кабело Естрабао, е най-голямата дъщеря на Алехандро. Тя стана известна като член на групата Fifth Harmony. Камила е родена в Коджимар, Хавана, Куба на 3 март 1997 г. Емигрира в Съединените щати с майка си, когато е на пет години. През 2008 г. тя получава американско гражданство. Тя също е кубинска гражданка. От малка имала силно желание да пее. „Camila“, нейният дебютен солов албум, беше публикуван през 2018 г. Тя все още не е омъжена.

Преместен в Съединените щати

През 2002 г. той и съпругата му Камила се преместват в Съединените щати. Те пътуваха от Куба до Мексико и след това взеха автобус до американската граница. Алехандро не успя да ги придружи в момента. Когато се преместиха в Америка, жена му нямаше пари. Синухе се премества в Маями и живее със семейството си, докато не си намери работа в магазин за обувки. Повече от 18 месеца Алехандро не можеше да получи виза. След това можеше да получи виза и да се свърже отново със съпругата и децата си.

Момент с дъщеря на знаменитост

Баща и дъщеря имат близки отношения. Дъщеря му щедро възхищава баща си в различни ситуации, включително интервюта и акаунти в социалните медии. Той е прекрасен родител. Алехандро често е виждан с известните си дъщери на различни събития като церемонии по награждаване, премиери и много други. Той мина по червения килим на наградите Грами 2020 с дъщеря си.

  Александър Косата

Алехандро Кабело (Източник: Google)

Тя участва в събитието и посвети изпълнението си на своя баща. Алехандро не можеше да спре да плаче, тъй като това беше толкова емоционален повод за него. Това беше толкова сладък момент на свързване между баща и дъщеря.

Нетната стойност на Алехандро Кабело през 2022 г

Работил е на различни длъжности, но в момента в медиите няма конкретна информация за работата му. Действителната му нетна стойност и богатство все още не са известни. На толкова млада възраст дъщеря му има нетна стойност от 14 милиона долара към 2022 г. Богатството й прогресивно се подобрява в резултат на упоритата й работа. Тя печели тези пари от продажби на записи, турнета, търговски реклами и много одобрения.

Тя има два студийни албума, „Camila“ през 2018 г. и „Romance“ през 2019 г. Досега тя е участвала в редица телевизионни сериали. Досега тя е получила няколко отличия. Някои примери са показани по-долу.

Любопитни факти

  • Той е роден в Мексико Сити, Мексико на 28 октомври 1968 г. Сега е на 51 години.
  • Той е от мексикански американски произход.
  • Мерцедес Кабело е името на майка му. Името на баща му е неизвестно.
  • Най-малката му дъщеря е родена на 2 април 2007 г. във Флорида, САЩ.

Популярни Публикации