Алехандра Мерцедес- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Александра Мерцедес е известен американски модел, TikTok звезда, инфлуенсър, личност в социалните медии, медийно лице и интернет сензация. Тя стана известна в TikTok и други приложения за създаване на видеоклипове с невероятния си глас зад кадър и видеоклипове с танци.

Тя е добре известна в страната и като съпруга на Йермин Мерцедес, популярен бейзболен играч. В момента двойката нашумя, защото очаква първото си дете. На 10 юни 2021 г. (четвъртък) те обявиха, че Алехандра очаква близнаци.

Двойката е в екстаз да посрещне децата си през следващите месеци. Г-жа Мерцедес пък е известен модел. Тя възнамерява съвсем скоро да навлезе в индустрията на моделите. Тя също комерсиализира линията за облекло.Бързи факти

Пълно истинско име Александра Мерцедес.
Дата на раждане 12 март.
Година на раждане 1994-1997 г.
Възраст (към 2022 г.) 24-27 години.
Място на раждане Съединените щати.
Професия Tik Tok звезда, модел и звезда в социалните медии.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
Националност Американски.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Частно училище в Америка.
Етническа принадлежност Бяло.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″.
Тегло (прибл.) В килограми: 56-60 кг.
Цвят на косата Рус.
Дължина на косата Среден.
Цвят на очите кафяво.

Биография на Алехандра Мерседес

Няма точна информация за нейното раждане, така че предполагаме, че е родена в Съединените щати между 1994 и 1997 г. въз основа на рождената дата на съпруга си.

За основното си образование тя посещава местно училище в Америка. По-късно тя се записва в реномиран американски колеж, за да продължи образованието си. Мерцедес не е споделяла много за образованието си в нито един от профилите си в социалните медии.

Тя е малко резервирана, когато става въпрос за личния й живот. Имената и професиите на нейния баща и майка не са разкрити. От профила й в Instagram разбрахме, че е много близка с баща си. Тя публикува кратко видео с баща си.

Според съобщенията тя е от венецуелски произход. Въз основа на това можем да предположим, че родителите й живеят във Венецуела. Тя се придържа към християнската вяра. Ние обаче не знаем нищо за братята и сестрите на Алехандра.

  Александра Мерцедес

Височината на Алехандра Мерцедес (Източник: Pinterest)

Алехандра Мерседес Гадже, Запознанства

Тя е зашеметяващ, очарователен и талантлив модел. Тя беше омъжена за Йермин Мерседес от дълго време. Според Уикипедия в Йемен те са се оженили през 2020 г. През последните месеци стана ясно, че са се разделили, тъй като Йермин Мерседес е изтрил всичките си снимки с Алехандра от официалния си профил в Instagram.

Те все още са заедно и живеят дълго и щастливо. Йермин Мерцедес е добре известен доминикански бейзболен ловец. Той беше бейзболен играч от Мейджър Лийг за Чикаго Уайт Сокс. Според източници той е решил да се оттегли от бейзбола и го е обявил в сряда, 21 юли 2021 г.

Алехандра и Йермин очакват първото си дете като семейна двойка. Те съобщиха новината в профила на Алехандра в Instagram. Тя сподели няколко снимки, на които е с бебето си. Те обявиха на 10 юни 2021 г., че очакват едно бебе, но то ще бъде близнаци.

Двойката е много щастлива и щастлива да посрещне своите близнаци. Те подготвят всичко и са украсили и стая за бебетата. Те също така закупиха няколко прекрасни и координирани дрехи за децата. Тя заяви следното:

Направихме едно желание и две от тях бяха изпълнени; Бог е прекрасен и съвършен и Той никога не греши! Ще ви бъдем вечно благодарни за такава чудесна благословия и на Бог, че ни дари с радостта да бъдем родители близнаци.

кариера

Тя използва и други приложения за създаване на видео. На 20 август 2020 г. тя започна да прави видеоклипове за ролки в Instagram. Алехандра също публикува видеоклипове на нейния усет за мода и обличане. Тя също направи няколко танцови видеоклипа, защото обича да танцува.

Алехандра Мерцедес е известен модел. Тя е модел от няколко месеца. Въпреки това, поради бременността си, тя трябва да си вземе почивка от кариерата си на модел, но се готви да навлезе в индустрията на моделите по голям начин.

Освен това, тя комерсиализира местни марки чрез своя акаунт в Instagram, който има над 104 000 последователи към юли 2021 г. Mercedes също сподели множество снимки от фотосесии в своите акаунти в социалните медии.

Нетната стойност на Алехандра Мерцедес

Александра Мерцедес живее добре от разнообразната си кариера. TikTok ще й плати между 15-20 000 USD (приблизително). Нетната й стойност се оценява на 1-2 милиона долара. От друга страна, ако говорим за нейния съпруг Йермин Мерседес, нетната му стойност се оценява на около 7-8 милиона долара.

Любопитни факти

  • Алехандра често посещава бейзболни мачове на стадиона.
  • Обича да пазарува нови дрехи.
  • Тя ходи на сутрешна разходка и джогинг всеки ден, защото е маниак на фитнеса.
  • Яде здравословна и питателна храна, защото й харесва.
  • В свободното си време съпругата на Ермин Мерседес обича да ходи на плажа.
  • Тя се грижи добре за ноктите си и редовно посещава СПА центъра за маникюр.

Популярни Публикации