Ale Alva- възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

Но Алва е знаменитост в онлайн игрите, известна най-вече с канала си в YouTube AleAlVa. Тя е добре известна със своите игри на Garena Free Fire, Let’s Plays, разопаковане и съвети. През август 2016 г. тя стартира своя акаунт в YouTube. Научете повече за нетната стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти на Але Алва

Бързи факти

Истинско име Но Алва
Псевдоним Но Алва
Възраст на 24 години
рожден ден 1 юни 1998 г
Известен с Youtuber звезда
Родно място Мексико
Националност мексикански
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Лео
Височина/ Висок прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 52 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Але Алва Възраст и националност

На колко години е Але Алва? Тя е родена на 1 юни 1998 г. в Мексико . В момента тя е 24 години, и нейната зодия е Лъв. Але Алва има мексиканско гражданство, но нейната етническа принадлежност е неизвестна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Але Алва и други подробности за семейството. Але Алва също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Але Алва е висок 5 фута и 5 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Але Алва има кестенява коса и светлокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Ale Alva, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Но Алва

Але Алва позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Але Алва 2022 г

Колко е нетната стойност на Але Алва? От професионалната си кариера като звезда в YouTube, Але Алва може да спечели добра сума пари. Към 2022 г. приблизителната нетна стойност на Але Алва е 1,5 милиона долара.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Але Алва? Але Алва вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Но Алва предпочита да пази личния си живот в тайна. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Нетната й стойност е 1,5 милиона долара
  • Тя е голям любител на животните
  • Сега тя има над 170 000 последователи в YouTube. Тя също така натрупа над 100 000 последователи в своя акаунт в Instagram, alealva21.
  • Тя има един брат или сестра. Тя има любовна връзка с геймъра BoomSniper.
  • Тя и Parawhy са добре известни играчи на YouTube Free Fire.

Научете повече за нетната стойност на IAmTheKnees, възраст, биография, етническа принадлежност, националност

Популярни Публикации