Ялда Хаким - зашеметяващ телевизионен оператор за голямата мрежа на BBC

Ялда Хаким е зашеметяващ телевизионен оператор за голямата мрежа на BBC. Тя е журналист и водещ на новини с богат опит. Тя също така прави репортажи за BBC News Channel и е продуцирала документални филми в кариерата си. Нейната работа като водеща е показвана в BBC News Channel и дори в Newsnight на BBC Two.

Бързи факти

Пълно име Ялда Хаким
Националност австралийски
Дата на раждане 1983/6/26
Държава на раждане Афганистан
Родно място Кабул, Афганистан
Хороскоп Рак
Етническа принадлежност южноазиатски
Сексуална ориентация Направо

Биография на Ялда Хаким

Ялда Хаким е родена през 1983 г., което я прави на 36 години през 2019 г. На 25 юни тя празнува своя рожден ден. Тя е родена в Кабул, Афганистан, и има австралийско гражданство. Нейният произход е от Южна Азия. Косата й е черна, а очите й са кафяви.

Връзка на Ялда Хаким със съпруга

Съпругът й Абед Рашид е любовта на живота й. Нейният съпруг, Абед, е инженер по авионика, който е служил в Кралските австралийски военновъздушни сили в продължение на осем години. По това време тя беше бременна и вече беше родила детето си. След раждането на детето й семейството изглежда пълно (син). Тя има редица снимки на майка си и сина си в профила си в Instagram. Тя надписа това и го публикува. Синът й изглежда прекрасно и тя публикува тази снимка в своя сайт в Instagram.Нетна стойност на Ялда Хаким

Тя винаги е имала добра заплата, което е увеличило нетната й стойност. Тя има много изключителна нетна стойност от 300 000 паунда, благодарение на упоритата си работа и отдаденост на кариерата си. Тя има фантастичен начин на живот. Тя обича да пътува по света. Тя публикува тази снимка в профила си в Instagram, а мястото е спиращо дъха. Тя обожава да яде и смята себе си за кулинар.

Ялда Хаким Образование

Тя пристигна в Австралия, когато беше на три години. Семейството й язди до Пакистан на кон и след две години в Пакистан пристигат в Австралия и се установяват. Това се случи през 1986 г. За ранното си образование тя посещава момичешката гимназия Macarthur. Тя свиреше на цигулка и също беше спортен надпис в училището си. Тя получава образованието си и в държавното училище Parramatta West. Тя посещава университета Macquarie, за да получи диплома по медии. Тя продължи да получава бакалавърска степен по изкуства.

Тя също има диплома по журналистика от Macleay College. Тя също така е завършила университета Монаш със степен по журналистика. Тя получава дипломата си чрез дистанционно обучение. Най-добрата й творба е поръчана от BBC. Тя получи възможността да работи за BBC през декември 2012 г. и не я остави да я подмине. Нейните изяви като водещ на Impact я изстреляха до нови висоти на известност.

Популярни Публикации