Алберт Пиро- женен, съпруга, смърт, нетно състояние, височина

Алберт Пир е бивш съпруг на водещата на Fox News Джанин Пиро. Той е адвокат от Ню Йорк. Преди това той беше осъден на почти година във федерален затвор за укриване на данъци. Той също така представлява Доналд Тръмп при сделки с недвижими имоти.

Бързи факти

Пълно име Алберт Пир
Първо име Алберт
Фамилия Пиро
Професия Адвокат
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Държава на раждане Америка
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Разведена
Съпруг Жанин Пиро
Без деца две
образование Магистърска степен по наказателно правосъдие

Развод, съпруга и женен

В Юридическия факултет на Олбъни Алберт се запознава с бъдещата си съпруга Жанин. Те започват да се срещат и се женят през 1975 г., когато Джанин завършва юридическо училище. Албърт, каза тя пред New York Times през 1999 г., е този, който я е търсил. Тя си спомни събитие, при което Албърт плати за книгите й и я информира, че го е направил, защото е уверен, че един ден ще се оженят. Кристин и Александър са двете деца на двойката. Кристин, първото им дете, е родено през 1985 г., а Александър, второто им дете, е роден през 1989 г.

  Алберт Пир

Албер Пиро (Източник: Google)Когато съпругата на Албърт откри любовника му Джесика Хътчисън, двойката се разпадна през 2007 г. Той не само й изневери, но и имаше дъщеря от любовницата си Жаклин. В своя защита Джесика каза, че предполага, че двойката е разведена, поради което са били заедно девет месеца, докато Джесика живее във Флорида. Тя също така отбеляза, че Алберт е искал да абортира детето, но тя е решена да отгледа детето със или без Алберт. Въпреки че двойката обяви раздялата си през ноември 2007 г., разводът не беше формализиран до 2013 г. Оттогава Джанин не е имала връзка. Тя има красив семеен живот с двете си деца.

Смърт, причина за смъртта, днес

Някога Албърт е бил виден адвокат и лобист от Уестчестър, но в края на 90-те години той е този, който се нуждае от адвокат. Според федералните власти той е бил осъден за укриване на данъци за използване на средства от своята лобистка фирма за плащане на лични разходи като закупуване на скъпи автомобили, недвижими имоти, произведения на изкуството и ваканционни пакети.

Той беше признат за виновен и осъден на 29 месеца във федерален затвор, но беше освободен предсрочно, след като излежа само 11 месеца от присъдата си. Според New York Times неговият юридически лиценз е спрян по това време, но е възстановен през 2007 г. Към момента той има повече от 35 години опит като корпоративен адвокат. Процесът за убийството на Робърт Дъст беше една от спорните съдебни инициативи, по които Джанин работеше като окръжен прокурор. Робърт, американски наследник на недвижими имоти, е съден за убийство, след като застреля и уби старата си приятелка Сюзън Берман. Причината за смъртта не е установена. Твърди се, че е излизала със следователя Коуди Казалас, на когото е възложено да разследва убийството на Морис Блек през 2001 г.

  Алберт Пир

Албер Пиро (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетното състояние на Алберт Пиро е около 1 милион долара към 2022 г. Въпреки това той е натрупал значително състояние през цялата си кариера. След години опит в няколко бизнеса, той основава „Pirro Buley and Associates“ с партньор. Неговото усърдие доведе до успеха на неговата фирма и тя бързо се разрасна до управление на повече от 32 други предприятия. Той изкарва добре, като работи за компании като Coca-Cola Bottling, Greater New York Hospital Association, Viacom и Trump Hotel & Casino Resorts. Парите позволиха на двойката да се наслаждава на охолен начин на живот, включително къща на Харисън за 1,7 милиона долара, ваканционна къща в Уест Палм Бийч, Ферари на стойност над 120 000 долара и два автомобила Mercedes-Benz.

Акценти и информация (възраст, рождена дата и височина)

  • Albert J. Pirro Jr. е пълното му име.
  • Той е от Съединените щати.
  • Той е от смесен етнос.
  • Антъни Г. Пиро е неговият по-малък брат.
  • Той беше заподозрян във връзки с мафията.
  • През 1971 г. получава магистърска степен по наказателно правосъдие.

Популярни Публикации