Alayna Fender- Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Кариера, Етническа принадлежност

MissFenderr или Alayna Joy е популярен YouTuber, който публикува видео блогове и предизвиква видеоклипове. Тя има мания за котки, което се вижда от честото й гледане на видеоклипове с котки, носенето на котешки ризи и правенето на видеоклипове с котките си. Нейният YouTube канал има над 260 000 абонати. Научете повече за нетната стойност на Alayna Fender, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината и фактите

Бързи факти

Истинско име Алейна Фендер
Псевдоним Алейна
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст на 30 години
рожден ден 12 април 1992 г
Родно място Канада
Зодия Овен
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност канадски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 6 инча
Тегло прибл. 52 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 16 милиона долара
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Alayna Fender Възраст и националност

На колко години е Алейна Фендер? Тя беше родена на 12 април 1992 г , в Канада. В момента тя е 30 години, и нейната зодия е Овен. Алайна има канадско гражданство, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Alayna Fender и други подробности за семейството. Alayna Fender също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Alayna Fender е висока на 5 фута и 6 инча и тежи около 52 кг . Тя също е фитнес маниак. Alayna Fender има светлокафява коса и светлокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Alayna Fender, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Алейна Фендер

Височината на Alayna Fender (Източник: Instagram)

Нетната стойност на Alayna Fender 2022 г

Колко е нетната стойност на Alayna Fender? От професионалната си кариера като YouTube звезда, очевидно, Alayna Fender може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Алайна Фендер се оценява на около 16 милиона долара.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Алайна Фендер? Alayna Fender вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Алайна Фендер предпочита да запази личния си живот личен. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Тя беше много активна в театралните и импровизационни общности, преди да се заинтересува от YouTube. Дълги години работи като сервитьор в ресторанти и салони.
  • Тя работи като бавачка в Италия за известно време, преди да се отправи към Тайланд на пътуване с раница.
  • Тя е родена и израснала в канадската провинция Манитоба. През август 2015 г. тя излезе като бисексуална във видео на Draw My Life. Дана е името на сестра й.
  • През ноември 2013 г. тя си сътрудничи с колегата YouTuber Аш Хардел.

Също така, знайте за Олга Салацка Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност .

Популярни Публикации