Alanna Zabel- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Алана Забел е йога инструктор, бизнесдама, писател, актриса и публична личност в Калифорния. Тя учи хора на йога, уелнес и фитнес. В момента тя е посочена като лицензиран ERYT-500 учител по йога, инструктор по пилатес и фитнес инструктор. Пътят й да стане инструктор по йога започва през 2000 г., когато тя решава да спре да се изявява.

Бързи факти

Пълно истинско име Алана Забел
Псевдоним Алана
Популярни за Работи като йога инструктор за известни личности
Възраст (към 2022 г.) 49-50 години
Професия Учител по йога
Дата на раждане 11 октомври 1972-1973 г
Място на раждане Бъфало, Ню Йорк
Сегашен адрес THE
Училище Хамбургска гимназия
Алма матер Оксфордски университет
Университет на Бъфало
образование Завършила Психология
Нетна стойност (прибл.) 2,5 милиона щатски долара
Националност американски
Етническа принадлежност Микс-американски
Религия Кристиян
Зодия Паунд
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Възраст и ранен живот на Алана Забел

Родена е на 11 октомври 1972-1973 г. Алана посещава гимназия в Хамбург като дете. Освен това има бакалавърска степен по изкуства по театър и танци от университета в Бъфало. Алана също е получила диплома по психология. След това тя получава диплома по драматични и театрални изкуства от Оксфордския университет през 1996 г.

На въпрос за ранния й живот, Алана казва, че това й е дало успешен път. Тя я накара да пробие като актьор, след като се появи във филм на седмицата на ABC. Тя се премества в Лос Анджелис, за да завърши своя актьорски проект. Алана Забел беше в началото на двайсетте по това време, така че това беше голяма задача за нея. По-късно тя избра да изостави актьорската си професия, след като преживя поредица от трагични събития в живота си. След това тя продължи да изковава собствения си път, попадна в йога и в крайна сметка стана йога инструктор на пълен работен ден.Височина и тегло на Алана Забел

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Алана Забел е висока 5 фута 5 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Алана Забел

Алана Забел Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Алана Забел? Нейната марка AZIAM Girls все още произвежда първата в света колекция кукли за йога, която тя проектира през 2012 г. Алана Забел натрупа нетна стойност от 2,5 милиона долара, докато работи като йога инструктор и бизнесдама в продължение на много години.

кариера

След като изостави актьорската си кариера, Алана Забел научи йога умения като асистент на собственика в Original YogaWorks. След това, между 1998 и 2000 г., тя развива своята единствена по рода си YogaDance компания, която се фокусира върху сливането на основните движения на йога със съвременния танц. Алана Забел дори хореографира дебютното й изпълнение на частно парти в къщата на Майкъл Джексън по това време. Впоследствие тя получи няколко предложения от организатори на модни ревюта и организатори на частни партита.

Аланна стартира своя уебсайт Aziam.com през 2002 г., където започва да предлага своите йога сесии и уединения, а кариерата й на йога инструктор тръгва оттам. Тя започва да преподава на най-известните знаменитости в света, тъй като нейните способности я отличават от другите йога инструктори. След това Alanna Zabel основава Goddess Cleanse Retreats, където учи жените как да детоксикират телата си чрез уединения на гладно. В крайна сметка тя намира време да създава детски книги и става известен автор. Алана също се появи в пет DVD диска с тренировки, които бяха широко разпространени. Тя имаше идеята да стартира своето фитнес студио в Брентуд през 2016 г.

Алана Забел Гадже и срещи

С кого се среща Алана Забел? Алана Забел наскоро каза, че партньорът й е прекъснал връзката им през 2010 г. заради Адам Левин. След това предполагаме, че Алана Забел никога не е преследвала романтична връзка с мъж. Въпреки че е над петдесетте, тя не се е омъжила. Вярваме, че Алана е избрала да не се жени; ако иска да се омъжи, трябва да е омъжена и майка на децата си. Тя обаче не е омъжена и няма деца от минали връзки.

Популярни Публикации