Аксел Туанзебе- Нетна стойност, възраст, височина, приятелка, етническа принадлежност, кариера

Аксел Туанзебе е професионален футболист, който в момента играе като защитник за клуба от Висшата лига Манчестър Юнайтед. През 2006 г. той се присъединява към младежкия отбор на Манчестър Юнайтед и започва професионалната си кариера там. Аксел Туанзебе премина през системата за развитие на Манчестър Юнайтед и беше обявен за Джими Мърфи за млад играч на годината и Дензил Харун за играч на годината в резервния отбор. Той направи своя дебют за Манчестър Юнайтед във ФА Къп на 29 януари 2017 г. Той прекара два периода под наем в Астън Вила, където им помогна да се класират във Висшата лига през 2019 г.

В световен мащаб той е роден в Демократична република Конго и рано се мести в Англия. Аксел Туанзебе е представлявал Англия в няколко различни възрастови групи. Играл е за Англия на нива U19, U20 и U21. Той все още не е играл за Англия в международен мач за старша възраст. Знайте всичко за Нетна стойност на Аксел Туанзебе, възраст, височина, приятелка, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Празнувано име Аксел Туанзебе
Възраст 24 години
Псевдоним Зуби
Рождена дата 1997-11-14
Пол Мъжки
Професия футболист
Националност британски и конгоански
Родена нация ДР Конго
Място на раждане Буниа, ДР Конго
Хороскоп Скорпион
Етническа принадлежност африкански
Училище Гимназия St Cuthbert’s RC
Начало на кариерата 2006 г
Награди Награди за млад играч на годината на Джими Мърфи и играч на годината на Дензил Харун от резервния отбор.
Братя Димитри Туанзебе
Сестри надеге
Семейно положение Неженен
Височина Шест фута 1 инча
Тегло 72 кг
Тип тяло Направо
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Сексуална ориентация Направо
Източник на богатство Футболна кариера
Нетна стойност 2,5 милиона евро
Заплата £1,9 милиона
Актуален клуб Манчестър Юнайтед
Позиция Защитник
Джърси номер 38

Възраст и ранен живот

Аксел Туанзебе е роден на 14 ноември 1997 г. Родното му място е Буниа, Демократична република Конго. Той е едно от трите деца, родени в съюза на баща му и майка му. Димитри Туанзебе, бивш нападател на Clitheroe, е неговият по-малък брат. Той отиде в гимназията St Cuthbert’s RC в Рочдейл. През 2009 г. той беше капитан на футболния отбор от 7 клас до финала на Английската национална училищна купа на Стамфорд Бридж и същата година беше обявен за спортно момче на годината от кмета на Рочдейл. Той е от британски и конгоански произход. Той е роден в Африка и е имал африкански предци. Неговата зодия е Скорпион.Височина и тегло

Колко висок е Аксел Туанзебе? Аксел Туанзебе е висок 1,85 м или 6 фута и 1 инч. Той тежи 72 килограма. Има атлетично телосложение. Цветът на очите и косата му са черни. Сексуалната му ориентация е директна.

кариера

  • На 25 януари 2018 г. той подписа договор за наем с клуба от Чемпиъншип Астън Вила за сезон 2018-19.
  • След като се завърна от предсезонното турне на Юнайтед в Съединените щати на 6 август 2018 г., той се присъедини към Астън Вила под наем за сезон 2018-19.
  • Той подписа нов договор с Манчестър Юнайтед през юли 2019 г., който важи до юни 2022 г., с опция за допълнителна година.
  • Аксел Туанзебе се премества в Англия рано след като е роден в Демократична република Конго.
  • Играл е за Англия на нива U19, U20 и U21.

Приятелка на Аксел Туанзебе и срещи

С кого се среща Аксел Туанзебе? Що се отнася до личния му живот, той не е женен. Футболистът се концентрира върху професионалната си кариера. Може да се среща с прекрасна дама в момента или може да е необвързан. Всяка нова информация за романтичния му живот ще бъде публикувана тук.

Нетна стойност на Аксел Туанзебе

Колко богат е Аксел Туанзебе? Аксел Туанзебе печели от професионалната си кариера на футболист. Приходите му са от договори, заплати, бонуси и одобрения. Към 2022 г. приблизителната нетна стойност на Аксел Туанзебе е 2,5 милиона евро, а заплатата му е 1,9 милиона паунда. Пазарната му стойност е около 8 милиона евро.

Факти

  • Започва да играе футбол на 8 години.
  • Димитри Туанзебе, бивш нападател на Clitheroe, е неговият по-малък брат.
  • Той носи фланелка номер 38 на Манчестър Юнайтед.
  • Той се премества в Англия рано, след като е роден в Демократична република Конго.

Популярни Публикации