Айзък Фрай - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Айзък Фрай е добре познат YouTuber, най-известен като HomelessGoomba. Айзък Фрай е един от най-новите членове на Venturian Tale. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Айзък Фрай, Приятелка на Айзък Фрай, нетна стойност на Айзък Фрай, Височина на Айзък Фрай, кариера на Айзък Фрай и още

Бързи факти

Пълно име: Айзък Фрай
Дата на раждане: 22 ноември 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: YouTube звезда
Държава: Охайо
Нетна стойност 0 000 – милион
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Охайо
Религия Кристиян
баща Майкъл Фрай
Майка Пола Фрай
Братя и сестри (3) Витания, Сиера и Джордан

Биография на Айзък Фрай

Айзък Фрай е роден в Охайо на 22 ноември 1997 г. В момента е на 23 години. Стрелец е неговата зодия. Неговият управляващ дом, според астролозите, е девети дом, а Юпитер е неговото управляващо тяло. Астрологически той е Стрелец.

Трябва да се отбележи, че Айзък има трима по-малки братя и сестри: Бетани, Сиера и Джордан. Той е най-младият от четиримата. Паула Фрай е негова майка, докато Майкъл Фрай е негов баща. Родителите му не са свикнали да са в светлината на прожекторите. Няма налична информация относно ранните му години, включително детството му, образователната история и т.н.Височина и тегло на Айзък Фрай

Айзък Фрай е очарователен и красив. Той постоянно представя положителен образ на себе си пред обществеността. Освен това той има черна коса и кафяви очи. В резултат на това не е публикувана информация за неговите физически характеристики като тегло, височина или облекло. В заключение, изглежда, че е в добро здраве.

кариера

Айзък Фрай е една от най-известните и богати звезди на YouTube в Охайо. Той е добре познат човек, който е роден на 22 ноември 1997 г. Айзък е най-известен онлайн като Homeless Goomba. Той се появява като член на разказната игра Ventirian Narrative.

През 2009 г. Айзък стартира свой едноименен канал в YouTube. В личния си канал в YouTube той е публикувал множество видеоклипове как решава кубчетата на Рубик. Неговият канал включва видеоклипове като „Cute Anime Romance“, „Rubik’s cube official Average“ и много други. Той е бил неактивен в личния си YouTube канал за продължителен период от време.

През 2013 г. Айзък и неговите братя и сестри регистрираха своя канал Venturian Tale. Майка му се нарича вентурианска майка. Те качват различни видеоклипове за игри в този канал. Те са узрели изключително много за кратко време. В момента техният канал има 2,82 милиона абонати.

Междувременно видеоклиповете като Meet the Baby са готови! Приключих; Защо това непрекъснато ми се случва са новодобавени видеоклипове. Gmod Crazy Fun Dupes, Scarest Horror Map Ever и други натрупаха милиони гледания. Повечето видеоклипове са натрупали милиони гледания и също са харесвани от широката публика. Секциите за коментари на видеоклипа са пълни с позитивизъм.

Исак Фрай Нетна стойност

Айзък Фрай е добре известен YouTuber. Той се смята за известна личност, роден на 22 ноември 1997 г. Фрай също е една от най-богатите звезди на YouTube в Охайо. Трябва да си изкарва добре.

Освен това, основният източник на доходи на Айзък Фрай е като знаменитост в YouTube. Заплатата му не е оповестена. Към 2022 г. се смята, че нетното състояние на Айзък Фрай е между 500 000 и 1 милион долара. Сигурно е прекарвал чудесно със семейството си.

Приятелка на Айзък Фрай, запознанства

Айзък Фрай е мъж, който предпочита да пази личния и романтичния си живот в тайна. Той не е разкрил състоянието на връзката си и няма информация за неговите връзки, връзки или бивши гаджета. Изглежда, че е доволен от статута си на необвързан и липсата на брак чрез публикациите си в Instagram.

Може би Айзък концентрира усилията си в момента върху напредването на кариерата си и постигането на по-голям успех в живота. Вместо да останете в каквато и да е връзка.

Популярни Публикации