Айзък Бътърфийлд - Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Айзък Бътърфийлд е стендъп комик от Австралия, който също създава комедийни видеоклипове за своя канал в YouTube. Айзък Бътърфийлд пише за австралийската култура, прави социални коментари и създава видеоклипове в стил списъци по различни теми.

Бързи факти

Пълно име: Айзък Бътърфийлд
Дата на раждане: 14 юли 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Instagram звезда, комик
Държава: Австралия
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Националност австралийски
баща Тони Бътърфийлд

Биография на Айзък Бътърфийлд

Айзък Бътърфийлд е роден в Австралия на 14 юли 1993 г. Той ще бъде на 27 години през 2020 г. и е роден под знака на Рака. Той е син на бившия футболист от австралийската професионална ръгби лига Тони Бътърфийлд. Освен това няма информация за семейната му история.

Освен това той е закрил информация за образованието си. Въпреки това, предвид възрастта си, изглежда, че е добре образован човек. Освен това той притежава куче на име Little Foot Butterfield.Височина и тегло на Айзък Бътърфийлд

Айзък е красив млад мъж с невероятна личност. Той не е разкрил височината или теглото си, но е със среден ръст и тегло за неговия тип тяло. Той е запазил мускулеста и здрава физика. Освен това той има кафяви очи, светлокафява коса и брада.

кариера

Бътърфийлд стана член на YouTube на 23 януари 2012 г., но започна да качва видеоклипове на 2 юни 2016 г. През юни 2016 г. той качи първото си видео в YouTube, което беше интервю след мач с ръгбиста Сам Тайдей. По същия начин, с над 4,3 милиона гледания в YouTube, най-популярният му видеоклип в момента е „10 причини да не посещавате Австралия/ (Aussie Reacts). През 2018 г. той предприе обширно турне в Австралия, за да изнесе едночасово шоу.

Освен това, Айзък е известен с това, че таи враждебност към вегани и велосипедисти, най-вече към Healthy Emmy и Frelee the Banana Girl, които извикаха Бътърфийлд във видеото си, което се изказва срещу веганите. Освен това една от най-известните му вражди с феминистки включваше Клемънтин Форд от Feminist Bay FM.

Google създаде Doodle на 22 февруари 2019 г. в чест на бившия пазач на австралийската зоологическа градина Стив Ъруин, който беше ужилен и убит от скат преди 13 години. PETA стартира онлайн атака срещу Стив Ъруин, туитвайки, че Стив Ъруин е умрял, тормозейки лъч. Австралия беше хвърлена в ярост, като един човек отговори на PETA, Поздравления за започването на война с цяла държава.

Спорове

Netflix анулира сделка с Бътърфийлд за продуцирането на специалната му комедия „Ефектът Бътърфийлд“ през 2019 г. Поради противоречията около шегите на Бътърфийлд за Холокоста. Facebook премахна видеото на Бътърфийлд „Истинската разлика между Австралия и Нова Зеландия“. Той се появи като гост в проекта за Нова Зеландия. Там той твърди, че видеото не е расистко и че няма да се извини за него.

Исак Бътърфийлд Нетна стойност

Тази звезда на YouTube печели значителна сума пари от своя канал и други дейности в социалните медии. Неговата огромна онлайн база от фенове допринася за растежа на нетната му стойност. Освен това той печели пари чрез промоционални дейности, спонсорства и реклами. И тези приходи наскоро увеличиха нетната му стойност. Към октомври 2022 г. се оценява на нетна стойност между 1 и 5 милиона долара.

Приятелка на Айзък Бътърфийлд, запознанства

Що се отнася до личния му живот, той най-вероятно е необвързан в момента. Той беше невероятна личност, която можеше да раздели личния и професионалния си живот. Той също така може да защитава самоличността на своите близки. Невероятното чувство за хумор на Айзък му позволява лесно да спечели сърцето на една жена и да я убеди да му стане приятелка. В момента обаче той е зает със светлото си бъдеще.

Популярни Публикации