Айви Лаксина- Wiki, възраст, гадже, срещи, нетна стойност, височина, кариера

Айви Лаксина е известен филипински волейболист, спортист, медийно лице и онлайн знаменитост. Тя стана известна в нацията благодарение на изключителните си игрови способности, показани в множество състезания. Тя винаги дава всичко от себе си, за да даде на противниците си добра битка.

Бързи факти

Пълно истинско име Айви Лаксина.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 21 октомври 1999 г.
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен.
Професия Волейболист, спортист и медийно лице.
Родно място Филипините.
Религия християнството.
Етническа принадлежност азиатски.
Алма матер Интегрирано училище на фондацията на университета в Анджелис.
Национален университет на Филипините.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Паунд.
Националност филипински.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 1″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг .

Възраст и ранен живот на Айви Лаксина

Айви Лаксина също е роден на 21 октомври 1999 г., във Филипините. Тя е на 22 години (към 2021 г.). За основното си образование тя се записва в частно училище в своя квартал. Според сметките тя продължи обучението си в интегрираното училище на фондацията на университета в Анджелис. Тя също се записва в Националния университет на Филипините за бакалавърската си степен.

Височина и тегло на Айви Лаксина

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Айви Лаксина е висока 6 фута и 1 инч и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Айви Лаксина

Нетна стойност на Айви Лаксина

Колко е нетната стойност на Айви Лаксина? Тази известна волейболистка живее в богато имение с членовете на семейството си. Тя обича да поддържа стаята си подредена и чиста. Тя получава компенсация за играта си, както и много договори. Според оценки Ivy Lacsina има нетна стойност от около 1 милион USD (приблизително).

кариера

Айви Лаксина започва да играе волейбол в ранна възраст. Тя беше отличен член на училищния отбор по волейбол. След това тя избира да упражнява професия в същата сфера. Нека да спомена също, че тя е играла за Rebisco Team от много години. Сега тя е част от отбора на Lady Bulldogs WVT на Националния университет и се стреми да бъде най-великият играч на отбора.

В азиатското клубно първенство по волейбол за жени през 2021 г. тя и нейният отбор играха добре. Според слуховете тя също е спечелила турнира по волейбол за жени от сезон 84 на UAAP с отбора на Националния университет. Нейният отбор спечели титлата на UAAP по волейбол за жени през юни 2022 г. и тя обяви успеха си в социалните медии.

Гадже и срещи с Айви Лаксина

С кого се среща Айви Лаксина? Тази спортистка е много поверителна за личния си живот. Тя е публикувала безброй свои снимки с приятелите си в социалните мрежи и прекарва време с тях, но никога не е казвала нищо за любовния си живот. Вероятно тя е необвързана и иска да се съсредоточи върху кариерата и играта си точно сега. Тя се е концентрирала единствено върху игровите си способности и се стреми да бъде известна волейболистка в момента. От друга страна, можем да заключим, че тя желае да запази самоличността на приятеля си в тайна по лични причини.

Популярни Публикации