Айлийн Йейтс Стейтъм живее блажен семеен живот

Айлийн Йейтс Стейтъм е най-известна като майка на холивудския екшън герой Джейсън Стейтъм.

Бързи факти

Пълно име Айлийн Йейтс Стейтъм
Първо име Айлийн
Презиме Йейтс
Фамилия Стейтъм
Професия Родител на знаменитост
Националност британски
Държава на раждане Великобритания
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Бари Стейтъм
Без деца две

Един от малкото успешни изпълнители, които нямат професионално обучение по актьорско майсторство.

Джейсън е един от малкото успешни изпълнители, които не са посещавали драматично училище или каквото и да е обучение по актьорско майсторство. Джейсън израства, занимавайки се с бойни изкуства, преди да започне кариера като актьор. В продължение на дванадесет години той беше професионален водолаз за британския водолазен отряд и дори се състезава в Световното първенство по гмуркане през 1992 г.

Заради мускулестото си телосложение той беше потърсен като модел за French Connection през 1997 г. Освен това той продаваше парфюми и бижута на един уличен ъгъл, където привлече вниманието на режисьора Гай Ричи, който избираше хора от улицата . Офертите започват да пристигат лека-полека, включително централната част в хитовия филм Превозвачът и продължението му. Той стана известен след високо хваления си дебют като Бейкън в криминалния комедиен трилър от 1998 г. Lock, Stock, and Two Smoking Barrels. Другите му успешни филми включват The Expendables, Spy, The Bank Job, Furious 7 и др.Живеейки щастлив семеен живот

Айлийн е щастливо омъжена за Бари Стейтъм, за когото се омъжи отдавна. Дуетът често се вижда на червените килими.

  Айлийн Йейтс Стейтъм

Айлийн Йейтс Стейтъм (Източник: Google)

Какво са правили съпругът или съпругата й?

Съпругът й имаше страст към музиката и работеше като певица в нощен клуб на Канарските острови. Работата като певец в нощен клуб не беше достатъчна, за да свързва двата края, така че той работи и като уличен продавач. Заради способността му да пее всяка мелодия, от кънтри през рок до соул, Джейсън го наричаше човешки джубокс.

Благословен със синове

Айлийн Стейтъм е майка на две момчета, Лий и Джейсън Стейтъм. Лий Стейтъм, нейният син, последва стъпките на баща си. Той е музикант, който може да пее и да свири на китара. Лий свири на китара от осемгодишна възраст и е пътувал по целия свят, пеейки и свирейки на китара в организирана среда. Владее много музикални жанрове. Като родители те насърчаваха и подкрепяха страстите на децата си. Като майка тя внушава на децата си значението на здравословния живот, като инвестира в техните добри хранителни навици и добре балансирана диета.

Била е танцьорка.

Айлийн беше танцьорка. Тя танцува повече от десетилетие и поддържа силна и здрава фигура на възрастта си. Тя избра танците като работа и правеше цялата хореография.

Слухът за тайна сватба

Джейсън и Роузи Хънтингтън са женени от 2010 г. и имат дете. Когато Роузи беше видяна да носи диамантен пръстен на Златните глобуси през 2016 г., имаше спекулации, че те планират тайна сватба. Дуетът обаче е доволен от отношенията си и все още не е свързал възела.

  Айлийн Йейтс Стейтъм

Айлийн Йейтс Стейтъм (Източник: Google)

Нетната стойност на Айлийн Йейтс Стейтъм през 2022 г

Нетното му състояние е около 2 милиона долара към 2022 г. Като майка на актьор от топ екшън, тя дължи част от заплатата на сина си, който е спечелил цяло състояние чрез работата си като успешен актьор. Той е най-отдаденият актьор, който сам изпълнява всичките си каскади. Неговата страст към работата и желанието да опитва нови неща извън зоната си на комфорт го издигна до върха на хранителната верига в Холивуд.

Популярни Публикации