AJ Bunker- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, етническа принадлежност, височина, кариера

Също така Бункер е артист, техник за удължаване на коса и състезател на Love Island, 2021. Тя стана известна, след като се появи в шоуто през юли 2021 г. Тя заяви, че ще добави малко пикантност към шоуто. Ей Джей се появи в шоуто, след като Брад Маклеланд беше уволнен.

Теди, който в момента си партнира с Фей, привлече вниманието й. Основната й цел да се включи в шоуто е да намери подходящ мъж за себе си. Според докладите тя дойде в шоуто, след като имаше поредица от лош късмет с мъжете. За първи път сериалът беше излъчен през 2015 г. Сезон 7 на сериала беше пуснат на 28 юни 2021 г.

Chugs Wallis, Aaron Francis, Rachel Finni, Sharon Gaffka, Chloe Burrows, Kaz Kamwi, Hugo Hammond, Faye Winter, Jake Cornish, Liam Reardon, Liberty Poole, Brad McClelland, Toby Aromolaran, Shannon Singh и други са сред участниците в шоуто.Бързи факти

Пълно истинско име Андреа-Джейн Бункер
Популярно име Също така Бункер.
Година на раждане 1993 г.
Възраст (към 2020 г.) 28 години.
Място на раждане Хартфордшър.
Живея в момента Англия.
Етническа принадлежност Бяло
Националност британски
Професия Техник по удължаване на коса
Нетна стойност USD 550k-750k (приблизително).
Религия християнството.
Семейно положение Неомъжена.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг.
Цвят на косата Русо кафяво.
Дължина на косата Среден.
Цвят на очите кафяво.

Биография на AJ Bunker

Джейн Бънкър е родена в Хертфордшър през 1993 г. Слънчевият знак на Рейчъл е неизвестен поради липса на информация за рождената й дата от различни източници. Нейните предци са от Обединеното кралство.

Няма подробности за степените и курсовете, които е завършила. Въпреки че може да е завършила университет в Англия.

Андреа-Джейн Бънкър е родена в скута на неизвестните си майка и баща. Имената и професиите на родителите й все още не са разкрити. Въпреки британската си националност, Бънкър твърдо вярва в християнството. Родителите на Андреа бяха изключително подкрепящи.

  Също така Бункер

AJ Bunker (Източник: Pinterest)

AJ Bunker Гадже и срещи

С кого се среща AJ Bunker? Високата 5 фута 6 инча красавица има прекрасна личност, но все още не е намерила своя принц очарователен. Ей Джей може да е била в няколко връзки, но тя никога не е приемала официално никоя от тях, защото всички са недостойни за нейното време. Андреа-Джейн се записа за риалити шоуто Love Island 2021 с надеждата да намери своя идеален партньор.

Тя е романтик, който обича да излиза и да прави нещо. Тя търси приключенски и спонтанен човек, тъй като тези качества я възбуждат моментално. Ей Джей иска да създаде много хубави спомени и вярва, че един мъж трябва да има добро чувство за хумор и морал.

кариера

AJ стана известен като участник в риалити шоуто Love Island, към което тя се присъедини през юли 2021 г. Това е първото шоу на Bunker и той може да спечели. В шоуто тя търси Теди.

Освен това истинската й професия е, че е професионален техник за удължаване на коса със собствена клиника в Англия. Работата й е толкова добра, че клиентите ще й се доверят сляпо следващия път. Всъщност тя също е много запозната с козметиката за кожа.

Ей Джей несъмнено печели добре, тъй като по-голямата част от клиентите й идват от богати семейства. Тя притежава дом и кола.

Нетна стойност на AJ Bunker

Колко е нетната стойност на AJ Bunker? Нетното състояние на AJ Bunker към октомври 2022 г. е между 550 000 USD и 750 000 USD.

Факти

  • Феновете не я намериха за привлекателна след влизането й в къщата, твърдейки, че изглежда по-възрастна от възрастта си.
  • Ей Джей се забавлява добре в шоуто, но се носи слух, че може да бъде изгонена.
  • Тя има много татуировки от лявата си страна и в зоната на бикините.
  • Bunker е огромен авантюрист, който обича да ходи на приключенски пътувания.

Популярни Публикации