Ахил Шарма- нетна стойност, биография, възраст, височина, родители, приятелка, факти

Ахил Шарма е дете на знаменитост от Индия. Ахил Шарма е добре известен с това, че е син на Арпита Хан и Ааюш Шарма. По същия начин Арпита Хан е осиновената сестра на Салман Хан, безумно известния боливудски актьор. Научете повече за нетната стойност на Ахил Шарма, биография, възраст, височина, родители, приятелка, националност, етническа принадлежност и факти

Бързи факти

Пълно име: Ахил Шарма
Дата на раждане: 30 март 2016 г
Възраст: 5 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Държава: Индия
Височина: 3 фута 6 инча (1,07 м)
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Мумбай
Националност индийски
баща Ааюш Шарма
Майка Арпита Хан
Братя и сестри 1 стих на Шарма

Възраст и ранен живот на Ахил Шарма

Ахил Шарма е роден през 2016 г. и празнува рожден ден на 30 март всяка година. По същия начин детето на индийската знаменитост в момента е на 5 години. Ахил е роден в Мумбай, Махаращра, Индия. Освен това Ахил е от индийски произход. Той е от индийски произход и зодията му е Овен.

По отношение на семейството си, Ахил е роден на Арпита Хан и Ааюш Шарма. Анкита е осиновената сестра на Салман Хан, известен боливудски актьор. Арбааз Хан и Сохайл Хан са негови чичовци. Ааюш Шарма, от друга страна, е едновременно актьор и продуцент. Аят Шарма е по-малката сестра на Ахил.Височина и тегло на Ахил Шарма

Колко висок е Ахил Шарма? Ахил Шарма е известно дете. Той все още расте. В момента Ахил е висок 3 фута 7 инча и тежи 18 кг. По същия начин Ахил има кестенява коса и красиви кафяви очи.

 Ахил Шарма

Ахил Шарма със Салман Хан (Източник: Pinterest)

Професионална кариера на Ахил Шарма

Що се отнася до професията, Ахил Шарма все още не може да работи. Детето на знаменитостта живее доволен и спокоен живот. Арпита Хан работи професионално като моден стилист. Освен със собствената си професионална кариера, Арпита е добре известна като брат и сестра на трима добре известни боливудски актьори: Салман Хан, Арбааз Хан и Сохайл Хан. Анкита е известна и като знаменитата съпруга на Ааюш Шарма.

По отношение на бащата на Ахил, Ааюш започва да управлява бизнеса на семейството си в Делхи след дипломирането си. По подобен начин Ааюш направи своя дебют в Боливуд през 2018 г. с филма „Loveyatri“, заедно с колежката си Warina Hussain. Aayush, заедно със Saiee Manjrekar, също се появи в музикалния видеоклип „Manjha“. Vishal Mishra изпълни този красив шедьовър. Освен това Ааюш стана известен в резултат на романтичната си връзка със съпругата си Арпита Хан, сестрата на суперзвездата на Боливуд Салман Хан.

Нетна стойност и награди на Ахил Шарма

Ахил Шарма никога не е печелил награда. По същия начин известното дете в момента няма източници на доходи. В резултат на това нетната стойност на Ахил в момента е недостъпна. Що се отнася до майка му Арпита, тя има нетна стойност от 20 милиона долара. Ааюш Шарма, бащата на Ахил, също има нетна стойност от 10 милиона долара към 2022 г.

Състояние на връзката на Ахил Шарма

С кого се среща Ахил Шарма? Ахил Шарма е твърде млад, за да излиза с някого в момента. По подобен начин родителите му се женят на 20 ноември 2014 г. на индуистка церемония в двореца Фалакнума в Хайдерабад.

Популярни Публикации