Ахикар Азкона - Уики, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, кариера

Ахикар Аскона е известен испански актьор, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии, модел, механик на автомобилната мехатроника и предприемач от Igzquiza, Испания. Той е известен в цялата страна с изключителните си актьорски способности. Според докладите, Ахикар става известен, след като е избран за ролята на Матас Као в телевизионния сериал на Netflix Money Heist.

Бързи факти

Пълно истинско име Ахикар Азкона Албизу.
Познат като Ахикар Аскона.
Възраст (към 2021 г.) Ч/Б 25-28г.
Професия Актьор, телевизионна личност, влиятелен човек в социалните медии, модел, техник по автомобилна мехатроника и предприемач.
Рождена дата 13 април.
Година на раждане Ч/Б 1993-1996.
Място на раждане Игускиза, Испания.
Сегашен адрес Игускиза, Испания.
образование Завършвам.
Алма матер I.E.S. Звездна земя.
Нетна стойност -4 милиона USD (приблизително).
Националност испански.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Овен.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 70 кг

Възраст и ранен живот на Ахикар Азкона

Ахикар Аскона е роден в Igzquiza, Испания, в християнско семейство. Точната му година на раждане не е известна. Възрастта на Ахикар се оценява на между 25 и 28 години (към 2021 г.). Роден е между 1993 – 1996 г . Той има очарование от автомобилите през целия си живот. Ахикар винаги е искал да стане механик от малък. Азкона завършва по-нататъшното си образование в I.E.S. Тиера Естела, според страницата му във Facebook.

Височина и тегло на Ахикар Азкона

Ахикар Азкона е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли лешникови очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Ахикар Аскона

Нетната стойност на Ахикар Азкона

Колко е нетната стойност на Ахикар Азкона? Ahikar Azcona Albizu, известен испански актьор, изкарва прилично препитание от работата си. Според докладите той има нетна стойност от -4 милиона USD от работата си (към 2021 г.). Освен това той се радва на луксозно съществуване. Като любител на автомобили, Ахикар притежава редица превозни средства от висок клас. Той също така персонализира автомобили.

кариера

Ахикар Азкона започва професионалната си кариера като техник по автомобилна мехатроника. Баща му също го научи как да оправя нещата. Нека ви кажа, че той прекара дълъг период от време като професионален техник в Motor Mechanic Vidal в Памплона, Испания. Той знае всичко за превозните средства, тъй като е любител на колите. Той също така публикува снимки от ремонта на своя автомобил в акаунтите си в социалните медии. Ахикар Азкона също натрупа значителна база от фенове в своите акаунти в социалните медии. Неговият официален акаунт в Instagram има почти 454 000 последователи към декември 2021 г. Ахикар също има собствен канал в YouTube с 38,6 000 абонати (към 2021 г.). Той качва най-вече видеоклипове за vlogging. Освен това той публикува видеозаписи на множество компоненти на превозни средства и велосипеди в своя акаунт в YouTube.

Този талантлив мъж стана известен, след като влезе в актьорския бизнес. Той направи телевизионния си дебют през 2019 г. с телевизионния сериал Todo es mentira, според IMDB. Ахикар беше избран за ролята на Матас Као в сериала на Netflix Money Heist поради изключителните си актьорски способности. Той се появява в много епизоди на това шоу. Сезон 5 на Money Heist стартира на 3 декември 2021 г. Той се появи в тази програма с колеги като rsula Corberó, Itziar Ituo и други.

Приятелка и запознанства с Ахикар Азкона

С кого се среща Ахикар Азкона? В интернет има няколко въпроса за любовния живот и приятелката на Ахикар. Според докладите Ахикар Азкона Албизу е необвързан (от 2021 г.) и няма приятелка. Азкона също обича да прекарва време с приятелите и колегите си. Той също така публикува няколко снимки на себе си и семейството си в социалните медии. Азкона обича да играе с племенника си в свободното си време, според страницата му в Instagram. Той също така си сътрудничи с него в много видеоклипове в TikTok. Освен това ще се постарая да събера факти за любовния му живот и ще ви информирам възможно най-скоро. Ахикар също си сътрудничи с редица известни телевизионни актриси и модели.

Популярни Публикации