Агус Бернаскони - възраст, приятелка, височина, нетно състояние, националност

Агус Бернаскони е аржентински певец, автор на песни и актьор. Агус Бернаскони е най-известен с ролята си на „Мануелито“ в аржентинския сериал на Крис Морена „Aliados“. Научете повече за нетната стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, тегло, кариера на Агус Бернаскони

Бързи факти

Пълно име: Агус Бернаскони
Дата на раждане: 15 октомври 1996 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, певец, автор на песни, музикант, YouTuber, tiktoker, Instagram звезда
Държава: Аржентина
Семейно положение: по отношение
Запознанства Агустина Агазани
Нетна стойност 0K- милиона
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Кордоба
Националност аржентински
баща Марк Диего Бернаскони
Майка клаудия аспитарте
Братя и сестри един (брат: Санти Бернаскони)
Facebook Агус Бернаскони във Facebook
Twitter Агус Бернаскони в Twitter
Youtube Агус Бернаскони Youtube
Instagram Instagram на Агус Бернаскони
IMDB Агус Бернаскони IMDB

Възраст и ранен живот на Агус Бернаскони

Агус Бернаскони е роден на 15 октомври 1996 г. като Август Бернаскони. Той е роден и израснал в аржентинския град Кордоба. В момента е на 24 години и е роден под знака на Везни. Маркос Диего Бернаскони и Клаудия Аспитарте са негови родители. Санти Бернаскони е неговият по-малък брат. Няма информация за другите членове на семейството му. Той без съмнение е абитуриент въз основа на възрастта и постиженията си.

Височина и тегло на Агус Бернаскони

Колко висок е Агус Бернаскони? Агус има гореща и секси физика. Поддържал е тялото си в добра форма и сила. Агус е висок 5 фута 11 инча, но теглото му не е известно. Въпреки това, неговата височина, тегло и други измервания на тялото в момента не са налични. Освен това той има чифт лешникови очи и тъмнокафява коса. Въпреки това, той често боядисва косата си в различен цвят, например сива.  Агус Бернаскони

Агус Бернаскони (Източник: Twitter)

кариера

Агус е най-известен с ролите си в I'm the Moon (2016), Allies (2013) и MYA & Pedro Capo: I'll Forget You (2019). Неговата пробивна роля е на Мануел Рамрез в сапунената опера Съюзници, заедно с Питър Ланзани, Ориана Сабатини и Мариел Перкоси.

Освен това, той започва новата си роля като Гастон Перида в латиноамериканския оригинален сериал на Disney Channel, Soy Luna, през март 2016 г. По-късно Агус продължава музикалната си кариера, сформирайки дуото MYA ​​с Макси Еспиндола. Агус напусна шоуто по време на Сезон 3, за да продължи музикална кариера.

По подобен начин Агус и Макси Еспиндола подписаха договор със Sony Music Argentina през май 2017 г. Освен това на 23 август те издадоха първия си сингъл, Amor Prohibido. В резултат на това той дебютира в аржентинския певчески конкурс Sonando Por Cantar. Освен това той и италианският певец Руджеро Паскуарели бяха обявени за членове на актьорския състав на Soy Luna през 2015 г.

Agus също има канал в YouTube със същото име. На 22 декември 2015 г. каналът стартира. Той е публикувал най-малко 18 видеоклипа там до момента. Сред тях някои от най-популярните му видеоклипове са „Agustn Bernasconi I Tini Stoessel I Cover Desde Cuando,“ „Agustn Bernasconi I Traicionera (Sebastiàn Yatra) I Ft Maxi Espindola I Live Session“, „Agustn Bernasconi – Ruggero Pasquarelli – Maxi Espindola – Студена вода – компания (Джъстин Би

По същия начин той е добре позната личност в Instagram. Той може да бъде намерен в Instagram под името „@agusbernasconi07“. Там той натрупа над 5,6 милиона последователи. Той споделя предимно автопортрети, селфита, видеоклипове в TikTok, видеоклипове с танци и снимки с приятелите и семейството си.

Нетната стойност на Агус Бернаскони 2022 г

Колко е нетната стойност на Агус Бернаскони? Агус е известен певец и актьор. Той печели известна сума пари от професията си. Въпреки това, според някои онлайн източници, Агус Бернаскони има нетна стойност между 0 000 и милиона към октомври 2022 г. В резултат на таланта си той има страхотна професия.

Приятелка на Агус Бернаскони и срещи

С кого се среща Агус Бернаскони? Той се среща с красива жена на име Агустина Агацани. Тя е модел и танцьорка, която се появи в шоуто „ShowMatch“. Двойката има силна и любяща връзка. Те често са виждани да се забавляват и да споделят щастливи моменти. Двойката често публикува снимки в съответните си акаунти в Instagram, изразявайки своята любов и привързаност.

Социална медия

Неговото име в Instagram, „@agusbernasconi07“, има над 5,6 милиона последователи. Той е активен и в TikTok, с над 217,5K последователи и 332,4K харесвания. Неговата официална страница във Facebook, „Agustin Bernasconi Oficial“, има над 2,4 милиона последователи. По същия начин неговият Twitter акаунт е получил над 1,3 милиона цветя.

Популярни Публикации