Агнес Борн- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Агнес Борн е известна норвежка актриса, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии, певица и бизнесдама. Агнес е добре известна с изключителното си представяне в телевизионния сериал Monster. Знайте всичко за Агнес Борн- Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Бързи факти

Истинско име Агнес Агате Борн.
Известно име Агнес Борн.
Дата на раждане 17 май 1995 г
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Място на раждане Mo I Rana, Nordland, Норвегия.
Сегашен адрес Осло, Норвегия.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност, влиятел в социалните медии и предприемач.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
Националност норвежки.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Телец.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Средно училище Kongsvegen.
Гимназия Mosjoen.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 3″.
Тегло (прибл.) В килограми: 48 кг .

Възраст на раждане на Агнес и ранен живот

Агнес Борн е родена на 17 май 1995 г. в Mo I Rana, Nordland, Норвегия. Родена е в семейство на художници. От малка проявява интерес към изявите. Агнес завършва основното си образование в средното училище Kongsvegen. След това Агнес се записва в гимназия Mosjoen. През гимназиалните си години тя започва да работи в театри.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Агнес Борн е висока 5 фута 3 инча и тежи около 48 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Агнес Борн

Агнес Борн (Източник: Google)

Агнес Родена Нетна стойност през 2022 г

Колко струва нетната стойност на Агнес Борн? През цялата си кариера тази зашеметяваща актриса е натрупала значително състояние. Нетното състояние на Агнес Агате Борн се оценява на между – милиона долара към октомври 2022 г. Актрисите също могат да печелят пари, като рекламират своите марки. В Осло, Норвегия, тя води луксозен начин на живот.

  Инфографика за биография на Агнес Борн

Биография на Агнес Борн

кариера

Започва кариерата си като сценичен изпълнител. Агнес беше избрана за ролята на Джани ван Геберт в телевизионния сериал Monster през 2015 г. Това шоу беше излъчено по NRK1 през 2017 г. Славата на Агнес скочи рязко след завършването на този сериал. Освен това Борн е известен режисьор. Тя също беше режисьор, сценарист и оператор на късометражния филм „Просто една мисъл“.

Агнес Агате Борн стана известна като Верийна във втория сезон на The Witcher 2: Wild Hunt. Агнес се появи във втория сезон на The Witcher с колегите си Месия Симсън, Базил Ейденбенц, Аня Чалотра, Фрея Алън, Хенри Кавил и други. Според IMDB тя сега репетира за предстоящия си филм The Silence of Mercy. В предстоящия си филм тя ще изиграе ролята на Рослин.

Агнес Родено гадже и запознанства

С кого се среща Агнес Борн? Нейните последователи са любопитни за състоянието на връзката й, тъй като тя е опитен актьор. Тази норвежка актриса, от друга страна, мълчи за гаджето и връзките си. Агнес, доколкото можем да разберем, е необвързана. Тя също споделя изображения с най-близките си приятели. Агнес е любител на животните и има две кучета.

Популярни Публикации