Агата Уверо- Wiki, възраст, съпруг, нетна стойност, височина, етническа принадлежност

Агата Уверо е добре познат филипински модел, инфлуенсър в социалните медии, репортер от двора на UAAp, партньор на знаменитости и бизнесдама от Манила, Филипините. Тази зашеметяваща жена е добре известна в нацията с работата си като UAAP S80 Courtside репортер в abscbn sport. Не само това, но тя изпълнява и ролята на модел.

Бързи факти

Истинско име Жан Агата Уверо.
Агата Уверо.
Професия Репортер на UAAP, модел, влиятелен човек в социалните медии, партньор на знаменитости и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 25 годишен.
Рождена дата 24 юни 1997 г. (вторник).
Родно място Манила, Филипините.
Сегашен адрес Република Филипини.
Зодия Рак.
Нетна стойност 2,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Университетът на Филипините.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски).
Националност филипински.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 55 кг
В лири: 121 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Възраст и ранен живот на Агата Уверо

Агата Уверо е роден във вторник, 24 юни 1997 г , в Манила, Филипините, при родителите си. Тя е християнка от азиатски произход със смесено потекло. Uvero е на 25 години според рождения си ден (към 2022 г.). Открихме, че Агата е завършила обучението си в Университета на Филипините след много запитвания. След това започва работа в медиите. Започва кариерата си като репортер и водещ. Не само това, но тя се интересува от моделирането от малка. Сега тя е известен репортер, водещ и модел.

Височина и тегло на Агата Уверо

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Агата Уверо е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.  Агата Уверо

Агата Уверо Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Агата Уверо? Професионалната позиция на Агата като репортер и водещ се заплаща добре. Освен това тя печели пари чрез моделиране и популяризиране на марки. Смята се, че нейното нетно състояние е приблизително 2,5 милиона долара (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Агата беше репортер на UAAP в двора в миналото. Uvero също е служил като UAAP S80 Courtside репортер за abscbn спортове. Агата също действа като водещ на Rappler Sports Wrap. Освен това тя е модел и инфлуенсър в социалните медии. Uvero също е позирал за редица известни публикации и дизайнерски етикети. Работила е и с компании като Nail It!, Kurimi Milk Tea Bar, Pan At Pao и други.

Агата Уверо Съпруг и брак

Кой е съпругът на Агата Уверо? Жан Агата е добре известна с предишната си връзка с Пол Дезидерио. Пол Дезидерио е професионален баскетболист от Филипините. Той играе за Blackwater Bossing във Филипинската баскетболна асоциация (PBA). Според източници двойката се срещала от доста време. Не само това, но Дезидерио и Агата се ожениха. Агата роди сина си Хуан Андрес У. Дезидерио на 27 април 2021 г. Уверо потвърди развода си с Пол през юни 2022 г.

По-късно Агата обвини Пол във физическо и психическо посегателство в Twitter през юли 2022 г. По време на връзката им тя твърди, че бившият й партньор я е душил, удрял, ритал и биел. Няма точна информация за текущото състояние на връзката на Агата.

Популярни Публикации