AeroViro- Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера и факти

АероВиро е YouTuber и немска звезда в социалните медии. AeroViro е аниме художник и дизайнер, който носи името AeroViro. Освен това нейният канал в YouTube има над 550 хиляди абонати. Научете повече за нетната стойност на AeroViro, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Вероник
Дата на раждане 31 юли 1997 г
Възраст 25 години
Хороскоп Лео
Късметлийско число 10
Щастлив камък Рубин
Щастлив цвят злато
Най-доброто съвпадение за брак Стрелец, Близнаци, Овен
Пол Мъжки
Професия YouTuber, Twitch Star, Аниме артист
Държава Германия
Семейно положение единичен
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 65 кг
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Нетна стойност 1 милион долара.
Националност Немски
Майка Шенмамо
Братя и сестри една сестра
Twitter Вероника Туитър
Youtube Вероник Youtube
Instagram Вероник Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на AeroViro

Кой е AeroViro? Нейното име е Вероник, но също така се нарича Шен или Пика. Тя е родена в Германия на 31 юли 1997 г . В момента тя е 25 годишен и е роден под знака на Лъва. Освен това тя има по-голяма сестра, чието име не се посочва. Майка й също е известна като Shenmom и се е появявала многократно в своя канал. Тя не е разкрила нищо за образованието си.

Височина и тегло на AeroViro

Колко висок е AeroViro? Тя е висока 5 фута 5 инча. Тя тежи около 65 кг. Освен това, тя има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглежда щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки.  АероВиро

AeroViro позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на AeroViro

Колко е нетната стойност на AeroViro? Тази известна създателка на съдържание със сигурност ще изкарва добре от професията си. Тя не е казала нищо за приходите или нетната си стойност. Нетната стойност на AeroViro е 1 милион долара към октомври 2022 г.

AeroViro Професионален живот

AeroViro е добре позната аниме художничка и дизайнерка, която стана известна в YouTube със своите сложни рисунки, създадени с таблета Wacom Intros Art. На 11 ноември 2012 г. тя стартира своя канал в YouTube. Освен това тя използва Paint Tool Sai и понякога Photoshop. Тя работи с OBS софтуер и в момента редактира със Sony Vegas Pro 13. Viro рисува с Huion GT-220V2. По същия начин някои от най-популярните видеоклипове включват „BOOYAH! (Meme ft. Sans) Undertale Animation, „I Torture My Friends In Minecraft“, „An Easily Frightened Person Plays Alien: Isolation“, „A HAT IN TIME | Най-полезното изживяване, „OVERWATCH | Persona 6 фута SuperButterBuns, „Добре отлежали фини лози с Shenpai и много други.

The Scattercrew Podcast интервюира Viro. Тя също така сподели видеоклип в YouTube със звездата в социалните медии PewDiePie. Тя започна да използва Twitter през януари 2013 г. По същия начин тя е добре позната в Twitch, където има над 198 хиляди последователи. Нейният акаунт в Instagram, „@therealshenpai“, има над 5K последователи. Тя има и втори канал в YouTube, наречен „Shenpai Streams“. На 13 ноември 2013 г. Виро го създаде. Най-популярните му видеоклипове включват „ЖАЖДАТА ЗАПОЧВА! | Персона 5 – Част 1′, „ДОБРЕ ДОШЛИ В INABA… | Persona 4 Golden – Част 1′, „ПРЕКАЛЕНО СЕ СТРАХУВАМ ДА ИГРАЯ ТОВА | Alien: Isolation (Halloween Special) [FULL]’, ‘A STRANGE PLACE… | Persona 3 FES – Част 1′ и много други.

AeroViro гадже и брак

Кой е гаджето на AeroViro? По отношение на сексуалната си ориентация, тя е заявила в своята биография в Twitter, че е бисексуална. В резултат на това тя е написала биографията си в Twitter, както следва: Партньорски стриймър, ужасен Youtuber и безполезен бисексуален | 22 | | Voxer е първият ми OC и ще говоря за него завинаги | Заглавие от @NSilvaArt

Това обаче гарантира, че тя е бисексуална жена, която се гордее със своята идентичност. Освен това, по отношение на нейната история на запознанства, тя не е излизала публично с никого. Нейната история на запознанства е неизвестна, защото тя предпочита да пази личния си живот в тайна. Тя обаче е в една единствена връзка. По същия начин този невероятен създател на съдържание никога не е бил замесен в никакви слухове или противоречия. Тя винаги е избягвала ситуации, които биха застрашили нейния личен или професионален живот.

Факти

  • AeroViro е германска звезда в социалните медии, най-известна като YouTuber.
  • AeroViro е аниме художник и дизайнер, известен като AeroViro.
  • Освен това нейният канал в YouTube е спечелил над 550 хиляди абонати.
  • Viro спечели над 198 хиляди последователи в акаунта в Twitch „@Shenpai“.

Също така знайте за Здравей Langie Нетна стойност, истинско име, възраст, гадже

Популярни Публикации