Аджани Хъф- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, етническа принадлежност, кариера

Аз карах Хъф е знаменитост в TikTok, известна с оригиналната си хореография, свободен стил и други комедийни видеоклипове. Аджани Хъф също има 4,3 милиона последователи в своя акаунт в TikTok, @ajani.huff. Аджани Хъф също има канал в YouTube със същото име, който има 12,3 хиляди абонати. Научете повече за нетната стойност на Аджани Хъф, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Аз карах Хъф
Дата на раждане: 09 ноември 2000 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: TikTokers, YouTubers
Държава: Съединените американски щати
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност K
Заплата хил
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Атланта, Джорджия
Националност американски
Етническа принадлежност черен
образование Юниън Спрингс Централно училище
Братя и сестри Шест (Давонте, Айжа и Мика)
Facebook Аджани Хъф във Facebook
Twitter Пуснах Huff в Twitter
Youtube Аджани Хъф Youtube
Instagram Аджани Хъф в Instagram
IMDB Проклет Хъф IMDB

Възраст и ранен живот на Аджани Хъф

Аз карах Хъф е роден на 9 ноември 2000 г. в Атланта, Джорджия, Съединените американски щати; към 2021 г. той е на 20 години. Неговата националност е американец, а етническата му принадлежност е чернокожа. Роден е в началото на ноември, а зодията му е Скорпион. Той пази личния си живот в строго пазена тайна. За съжаление, той не е разкрил имената на родителите си или с какво се занимават.

Аджани, от друга страна, има шест братя и сестри. Неговите братя и сестри също са звезди на TikTok. От шестте братя и сестри са ни известни само двама братя, Давонте и Мика, и една сестра на име Айжа. По образование Аджани Хъф е гимназист според възрастта си. Според биографията на Хъф във Facebook той е посещавал централното училище на Юниън Спрингс.Височина и тегло на Аджани Хъф

Колко висок е Аджани Хъф? Той е умен и привлекателен млад мъж в края на двайсетте. С височина от 5 фута и 8 инча той е доста висок. Хъф тежи 76 кг, което е доста впечатляващо. Според малкото налични снимки той е с черни очи и черна коса. Що се отнася до външния му вид, той често боядисва къдравата си коса.

  Аз карах Хъф

Височината на Аджани Хъф (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Аджани Хъф

TikTok Кариерата на Аджани Хъф рязко скочи, след като неговите видеоклипове в Tik Tok станаха вирусни. Заедно със своите братя и сестри, той е добре познат TikToker, известен със своя свободен стил, оригинална хореография и други комедийни видеоклипове. Huff има потвърден акаунт в TikTok под името @ajani.huff. Той започна своето пътешествие в TikTok през 2018 г. и сега има 4,3 милиона последователи и 119 милиона харесвания.

Ни най-малко не беше щастлив? Има 14,7 милиона гледания, което го прави най-гледаното видео в неговия TikTok акаунт. Други видеоклипове с над 4 милиона показвания включват Всички мислеха, че това е истина, така че ето BTS как го направихме??-, Той не беше готов?? и Кой е любимият ви стил на Puma?-. Той представи своите братя, както и звезди на TikTok като @davonte.house, @j4ckson7 и @capitainpunch, за да назовем само няколко.

На 30 април 2018 г. Аджани Хъф се присъедини към YouTube с намерението да забавлява публиката си. Той има над 12,3 хиляди абонати в едноименния си YouTube канал. Той започна да качва видеоклипове през 2019 г. и в момента има четири видеоклипа в канала си. Първият видеоклип в неговия канал, Ajani Huff Dank TikTok Compilation #1, беше публикуван на 28 март 2019 г. Други видеоклипове в канала му в YouTube, които се харесват много от зрителите му, включват Venice Vibin – A Lil Beach Edit и Money in the Bank – Swizz Beatz (Танц #2).

Аджани Хъф има 124 хиляди последователи в потвърдения си акаунт в Instagram, @ajani.huff. Неговите публикации в Instagram включват видеоклипове с танци, както и снимки на него с неговите братя и сестри и приятели. Според снимките му той е не по-малко от модел. Huff също рекламира марки обувки като Puma в Instagram. Освен това той използва Instagram, за да демонстрира невероятния си начин на живот.

Нетната стойност на Аджани Хъф 2022 г

Колко богат е Аджани Хъф? TikTok е основният източник на доходи на Ajani Huff. Той също има канал в YouTube. Приходите му от всеки канал в YouTube не са налични поотделно. Той е натрупал значително състояние в резултат на своята упорита работа и решителност. Според други онлайн източници, той печели K на година със заплата от k към октомври 2022 г.

Приятелка и срещи с Аджани Хъф

С кого се среща Аджани Хъф? Аджани Хъф има чиста сексуална ориентация. В момента обаче той не е обвързан с никого. Романтичният живот на Хъф е свободен от противоречия. Изглежда, че е по-загрижен за кариерата си. Освен това няма никакви записи за предишните му връзки. Или е ерген от дълго време, или много добре умее да държи личния си живот отделно от рекламния трик.

Също така, знайте за Нетна стойност на Loco Laii, биография, възраст, гадже, височина

Популярни Публикации