Адриана Герендиан - Всичко за съпругата на Сезар Аспиликуета

Адриана Герендиайн е популярна като Сезар Аспиликуета . Сезар, истинско име Сезар Аспиликуета Танко , е испански футболист, който играе като десен бек или централен бек за клуба Челси и националния отбор на Испания.

Бързи факти

Пълно име Адриана Герендиан
Първо име Адриана
Фамилия Guerendiain
Професия Съпруга на знаменитост
Националност испански
Град на раждане Валенсия
Държава на раждане Испания
Бащино име Хуан Герендиан
Баща професия Собственик на бар
Име на майката Кристина Герендиан
Професия майка Домашен майстор
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Телец
Семейно положение Женен
Съпруг Сезар Аспиликуета
Без деца две
образование Университет на Барселона
Дата на раждане 28 април 1990 г
Възраст 31 години
Женен Дата 2015 г

От колко време се срещат двойките?

Преди това Адриана и Сезар се срещаха няколко години. Очарователната двойка реши да се ожени през 2015 г., след като се опознаха добре. Адриана, от друга страна, е много личен човек, който едва наскоро навлезе в сферата на социалните медии.

Жената е родена във Валенсия, Испания, от родители Хуан Герендиайн (баща), собственик на бар, и Кристина Герендиайн (майка), домакиня. Сезар, по-малкият брат на Хуан Пабло от Памплона, Навара, пристигна от другата страна.Адриана уреди сватбата им да се състои в Испания

Г-жа Аспиликуета се омъжи за г-жа Адриана преди седем години. Няма налична подробна информация, защото и двамата предпочитат да пазят личната си информация в тайна от медиите. Краткият поглед обаче не е вреден. Двойката реши да организира сватбата си в родния град на Аспиликуета Памплона, Испания.

Техният специален ден бе посетен от над 350 гости. Според докладите присъстващите гости включват приятели, семейство и съотборници на младоженеца от националния отбор на Испания.

Адриана стана майка на две деца след брака си?

Адриана и Сезар станаха родители преди да се оженят, когато дамата роди първото им дете Мартина Аспиликуета. По-късно същата година се ражда второто им дете, Карлота Аспиликуета. Играчът, заедно с други играчи на Челси, може да бъде видян на терена с цялото си семейство, празнувайки постижението.

  Адриана Герендиан

Адриана Герендиан

Преди това Адриана е работила като учител по история. Въпреки това, откакто се премести в Лондон, тя посвети цялото си време на децата и съпруга си. Докато съпругът й е на терена, тя е поела всички отговорности да се грижи за децата и да работи като майка на пълен работен ден.

Адриана отиде на стадиона, за да подкрепи съпруга си, както всеки друг фен. Адриана, като всеки друг фен, отиде на стадион 'До Драгао', за да подкрепи съпруга си Сезар. Дамата носеше син шал Челси. Освен това тя чака на опашка близо три часа, за да гледа мача между Челси и Манчестър Сити.

Дамата беше уверена в способността на съпруга си да спечели спечеления мач от Шампионската лига в Порто. Сезар й е истински фен, но я дразни редовно. Адриана обясни, че това е така, защото той винаги тренира, дори по време на ваканциите им. Въпреки това жената може да бъде видяна да аплодира, докато съпругът й е на терена.

Факти за Сезар Аспиликуета, които не знаехте

Сезар беше въведен в играта от по-големия си брат Хуан, според първия факт. Той започна като нападател, преди да премине в халф. Това, което се случи след това, е история. В резултат на това на Хуан се приписва участието на Сезар във футбола.

Друг факт е, че въпреки испанското си наследство, той е заявил, че никога няма да участва в някоя от известните дейности за бягане на бикове. Освен това той получи прякора Дейв, защото името му беше трудно за произнасяне от повечето му съотборници.

И накрая, той кара една от скъпите коли на стойност 70 000 британски лири и се твърди, че може да купи четири от същите коли за един месец.

Нетна стойност

Нетното състояние на съпруга на Адриана се оценява на 30 милиона евро, тъй като тя е майка, която си стои вкъщи.

Възраст

Тя е на тридесет и една години.

Популярни Публикации