Адриан- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Адриан е известно бивше гадже. Адриан е добре известен като бивше гадже на Клои Тинг, австралийска Youtuber, модел и фитнес личност, известна с това, че прави видеоклипове за фитнес, безплатни тренировъчни програми, пътувания, мода и безплатни рецепти.

Бързи факти

Пълно име: Адриан
Дата на раждане N/A
Място на раждане N/A
Възраст N/A
Пол: Мъжки
Семейно положение: по отношение
Запознанства Клои Тинг
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Нетна стойност N/A

Биография на Адриан

Все още няма информация за ранния му живот в интернет. Но по отношение на детството на бившия му партньор Клои, тя е родена на 9 април 1986 г. в Бруней, Мелбърн, Австралия. Тя е на 35 години и е родена под зодия Лъв.

По отношение на националността, тя е от австралийски произход и азиатска етническа принадлежност. Тя обаче изповядва християнството. Баща й е бизнесмен, а майка й е домакиня, но имената им не се съобщават. Тя също има двама братя и сестри, чиито имена са неизвестни.Освен това към момента няма допълнителна информация за нейните роднини, братовчеди или други членове на семейството.

Адриан Образование

По отношение на образованието изглежда, че е завършил университетското си ниво, въпреки че името на университета или колежа не се споменава.

По отношение на пълномощията на неговия бивш академичен партньор, тя е посещавала местна гимназия в Бруней. По-късно тя посещава университета Монаш в Мелбърн, Австралия, където получава бакалавърска степен по търговия. Тя обаче завърши магистърската си степен по философия и финансов маркетинг.

Ейдриън Височина, Тегло

Адриан е безспорно привлекателен и интелигентен. Той има кафяви очи, които са зашеметяващи, и черна коса. Освен това в интернет няма информация за неговия ръст, тегло или други телесни измервания.

Професионална кариера на Адриан

По отношение на професионалния си живот той също е YouTuber. Освен това в интернет няма информация за кариерата му. Клои, от друга страна, започва кариерата си като актюерски анализатор.

По-късно тя напусна работата си и започна работа като YouTuber през 2011 г. Освен това тя създаде YouTube канал с нейното име и започна да качва видеоклипове, свързани с мода и пътуване.

Тя обаче се фокусира върху видеоклипове за фитнес в своя канал и спечели много слава с видеоклипове като Get Abs in Two Weeks, Two Week Shred Challenge, Back To School 5 Minutes Makeup, Outfit, Hair & Breakfast Ideas и други. Тя също започна да използва приложението TikTok и нейният акаунт бързо набра популярност.

Освен това тя също поддържа Panasonic, ASOS, Shopbop, ZARA, Chloe Paris, Burton, Next AUS, SOREL, Super Dry AUS, La Belle Miette и много други популярни марки.

Адриан Нет Уърт

Нетната му стойност все още не е известна и не може да бъде намерена в интернет. Въпреки това, когато става въпрос за стойността на нейния бивш нетен партньор, тя се е възползвала много от неговата упорита работа и блясък. Към октомври 2022 г. се очаква нейното нетно състояние да бъде около 4 милиона долара.

Адриан Приятелка, Запознанства

Що се отнася до личния му живот, той може да е необвързан. Той обаче преди това се е срещал с Клои Тинг. Той срещна Тинг в университета и те започнаха да се срещат. Въпреки това той е бил виждан в нейните видеоклипове в YouTube и Instagram многократно.

Популярни Публикации