Адриан Грение - Уики, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Адриан Грение е продуцент, актьор, режисьор и музикант от САЩ. Адриан Грение е най-известен с ролята си на Винсънт Чейс в ситкома на HBO Entourage. Освен това той се появява във филми като Подлуди ме (1999), Дяволът носи Прада (2006), Пожар за боклук (2016) и Мародери (2016).

Бързи факти

Пълно име: Адриан Грение
Дата на раждане: 10 юли 1976 г
Възраст: 45 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, продуцент, режисьор
Държава: елен
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Цвят на очите син
Цвят на косата черен
Родно място Санта Фе
Националност американски
образование Бард колеж
баща Джон Дънбар
Майка Каресе Грение

Биография на Адриан Грение

Адриан Грение е роден на 10 юли 1976 г. в Санта Фе, Ню Мексико, САЩ. Освен това в момента актьорът е на 45 години. Адриан също е от американска националност и е роден под зодиакалния знак Рак.

Преминавайки към личния живот на актьора, той е роден на Каресе Грение и Джон Дънбар. Родителите му, от друга страна, никога не са били женени. Той също нямаше братя и сестри и беше отгледан единствено от майка си. Предците на майка му са били мексиканци, испанци и французи. По време на детството си се казваше, че е много забавен и общителен, според източник.По отношение на образованието си, той продължава в гимназията за музика, изкуство и сценични изкуства Fiorello H. LaGuardia в Ню Йорк. По подобен начин, след като завършва музикалното училище, той пътува до колежа Bard в Ню Йорк.

  Ейдриън Грение възраст

Адриан Грение

Височина и тегло на Адриан Грение

Той трябва да има добре поддържана физика, за да успее като актьор. По отношение на височината той е висок 6 фута и тежи 77 кг. Той също има набор от сини очи и черна коса.

кариера

Адриан Грение е актьор, режисьор и продуцент от САЩ. През 1997 г. той прави актьорския си дебют във филма „Арестуването на Гена'. Той участва в тийнейджърската романтична комедия „Побъркай ме', която е базирана на романа на Тод Щрасър „Как създадох перфектната си абитуриентска среща“ с Мелиса Джоан Харт през 1999 г. „Harvard Man“, криминален комедийно-драматичен трилър, режисиран от Джеймс Тобак, излезе през 2001 г.

След това играе Винсънт Чейс в „Антураж“, осемсезонен американски комедийно-драматичен телевизионен сериал, излъчен по HBO от 2004 до 2011 г. Той също така основава „Reckless Productions“, компания, посветена на създаването на филми със социално съзнание. Първият филм под това знаме беше „Изстрел в мрака“, който също беше негов режисьорски дебют. Става въпрос за опита му да открие отчуждения си баща Дънбар, с когото майка му се развежда, когато е дете.

През 2008 г. той продуцира телевизионния сериал „Alter Eco“, чиято премиера беше през юни. Сериалът се излъчва по Planet Green на Discovery Channel. През септември 2010 г. той режисира и продуцира документалния филм на HBO „Teenage Paparazzo“, който се излъчва в мрежата. Филмът беше показан и на филмовия фестивал Сънданс, където имаше своя международен дебют. Ейдриън и неговият бизнес партньор, филмовият продуцент Питър Глатцер, основаха лайфстайл марката SHFT.com през 2010 г. като привърженик на устойчивия живот. През 2010 г. Адриан създава уебсайта за начин на живот SHFT.com. Като привърженик на устойчивия живот, той го направи заедно със своя бизнес партньор, филмовия продуцент Питър Глатцер.

С продуцента Бърт Маркъс и режисьора Матю Кук той започва да работи като продуцент на „Как да печелим пари от продажба на наркотици“, пълнометражен документален филм през 2010 г. Филмът включва истински дилъри, както и коментатори на знаменитости, и разкрива един от най-лошите вътрешни политически провали на Америка. Адриан Грение свири на китара, барабани, бас и хармоника, наред с други инструменти. Той беше член както на Kid-Friendly, така и на The Honey Brothers, и двете от които бяха базирани в Ню Йорк.

Адриан Грение Нетна стойност

Когато става въпрос за нетната стойност на знаменития актьор, той е натрупал значително състояние в хода на кариерата си. Към момента той не е публикувал никаква информация за нетната си стойност или доходи.

  Адриан Грение нетна стойност

Адриан Грение

Адриан Грение Гадже, Запознанства

Известният актьор не е споделил никаква информация за състоянието на връзката си. По същия начин е възможно той сега да се среща с някого. В интернет обаче няма информация за предишните му партньорства.

Популярни Публикации