Адисън Истърлинг- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Адисън Истърлинг е знаменитост в социалните медии, базирана в Съединените щати. Адисън Истърлинг е популярен потребител на Tiktok с над 50,7 милиона последователи под името @addisonre. По същия начин тя е танцьорка и модел. Знайте всичко за Биография на Адисън Истърлинг, възраст, нетно състояние, гадже, срещи, височина

Бързи факти

Пълно име: Адисън Истърлинг
Дата на раждане: 06 октомври 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Тикток звезда
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Лафайет, Лос Анджелис
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Луизиански държавен университет
баща Монти Истърлинг
Майка Шери Истърлинг
Братя и сестри Двама братя

Биография на Адисън Истърлинг

Адисън Истърлинг е роден на 6 октомври 2000 г. и сега е на деветнадесет. Тя е Везни. По същия начин тя е родена в Лафайет, Лос Анджелис, и е американска гражданка. По същия начин тя е от кавказки расов произход и е християнка. Що се отнася до семейната й история, тя е дъщеря на Монти и Шери Истърлинг. По същия начин тя има двама по-малки братя, Енцо и Лукас. По същия начин тя има много подкрепящи родители, които винаги са до нея и дори се появяват в нейните филми.

От малка се интересува от танци, грим и мода. По същия начин тя изучава различни танцови стилове, включително джаз, модерен и хип-хоп. Тя също се записва в танцовата академия Shreveport. По същия начин тя е доста атлетична и обича да участва в различни спортове, включително футбол, бейзбол и баскетбол. Освен това, по отношение на образованието си, тя следва специалност журналистика и масова комуникация. В момента е записана в държавния университет на Луизиана, където следва бакалавърска степен. Преди това тя е завършила баптистката академия Calvery в Шривпорт, Луизиана, през 2018 г.Височина и тегло

Адисън е висок приблизително 5 фута 5 инча (65 инча). и тежи приблизително 55 килограма (121 фунта). Размерите на тялото й са 34-25-37 инча. По същия начин външният й вид показва, че тя има тип тяло круша. По същия начин тя има любезно отношение, руса коса и зашеметяващи кафяви очи.

кариера

Адисън започна кариерата си в Tiktok през 2019 г. По същия начин нейният акаунт в Tiktok е @addisonre и има над 50,7 милиона последователи. По същия начин тя използва акаунта си предимно за споделяне на комедийни, танцови и синхронизиращи видеоклипове. Освен това, тя е потвърден коронен музикант на Tiktok, който е добре известен с иновативния си стил на редактиране във филмите си. Тя често включва различни танцови движения във филмите си. Освен това видеоклиповете й са натрупали над 2,9 милиарда харесвания.

Освен в Tiktok, тя има и акаунт в YouTube. Тя има почти 2,79 милиона последователи в едноименния си канал „Addison Rae“, който стартира на 28 август 2016 г. Въпреки че стартира канала през 2016 г., най-ранният й видеоклип датира от 7 август 2019 г. „ПРОСА И ГРИМ ЗА ВСЕКИ ДЕН“ е най-популярният й видеоклип с над 8,6 милиона гледания. След това, на 13 август 2019 г., тя публикува друго видео, озаглавено „BTS OF TWO PHOTOSHOOTS!!!“, което натрупа над 2,3 милиона гледания.

По същия начин тя често работи върху видеоклипове с други звезди в социалните медии. По същия начин на 31 март 2020 г. тя публикува видеоклип заедно с YouTuber Джеймс Чарлз. „Q&A MUKBANG WITH JAMES CHARLES!!“, качи тя, което има над 6,5 милиона гледания. По същия начин тя е публикувала общо осем видеоклипа в своя канал, който е събрал над 34 милиона гледания. Най-успешният й видеоклип до момента е „EVERYDAY HAIR AND MAKEUP“, който е натрупал над 8,6 милиона гледания. По същия начин тя е модел и се е появявала във фотосесии за различни модни и лайфстайл блогове.

Нетната стойност на Адисън Истърлинг през 2022 г

Адисън е модел, танцьорка и създател на съдържание в социалните медии, което допринася за нетната й стойност. По същия начин нейният основен източник са нейните социални медийни платформи. Нетното състояние на Адисън Истърлинг е около 2 милиона долара към 2022 г

Адисън Истърлинг гадже и срещи

Тя е права и необвързана, което отразява статуса на връзката й. Освен това тя е необвързана и е по-фокусирана върху професията си. Носеше се слух, че тя се е срещала с колегата си от Tiktok Брайс Хол в миналото.

Популярни Публикации