Ади Манзано - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Ади Манзано е филипинско-американски изпълнителен директор на акаунти, Instagram инфлуенсър и дете на знаменитост от Манила, Филипините.

Бързи факти

Пълно истинско име Аманда Даниел Манзано.
Познат като Ади Манзано.
Дата на раждане 04 април 1993 г.
Възраст (към 2021 г.) 28 години.
Място на раждане Манила, Филипините.
Живея в момента Ню Йорк, САЩ.
Манила, Филипините.
Етническа принадлежност азиатски.
Националност американски и филипински.
Професия Изпълнителен директор на акаунти във фирма на име Falcon.io.
Нетна стойност 0K и 0K USD, към 2021 г.
Квалификация Завършил комуникационни изкуства.
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми – 62 кг
Цвят на косата Тъмно кафяво.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Съпруг Нито един.
Религия Кристиян.
родители баща – Едуардо Бариос Мансано.
майка – Рина Самсон.
Братя и сестри Брат - Луис Филип Сантос Манзано и Енцо Манзано.
сестра –
не
Зодия Овен.
Алма матер Атенеумът на Манилския университет.
Parsons School of Design – Новото училище.
Семейно положение Неженен (но сгоден на 01 януари 2022 г.).
гадже Джаред М Гласман.

Възраст и ранен живот на Ади Манзано

Ади Манзано е родена във Филипините на 04 април 1993 г . Аманда Даниел Манзано е пълното й име. Тя е филипински гражданин, тъй като е родена във Филипините. Баща й също е американец, следователно и тя. Зодия на Аманда е Овен (огнен знак). Тя е добре образована личност, която е ходила в частно училище в родния си град. Манзано се занимаваше с различни извънкласни дейности през учебните си дни. През 2015 г. тя получава бакалавърска степен по комуникационни изкуства от Ateneo de Manila University. Тя също така е получила диплома по напреднал графичен дизайн от Parsons School of Design – The New School.

Височина и тегло на Ади Манзано

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ади Манзано е висока 5 фута 8 инча и тежи около 62 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е тъмно кестенява и има тъмнокафяви очи.  Ади Манзано

Ади Манзано

Addie Manzano Net Worth

Колко е нетната стойност на Addie Manzano? От май 2021 г. тя работи като Account Executive за стартираща компания, наречена Falcon.io. Месечният доход на Ади е между 000 и 000 USD. Нетната стойност на Addie Manzano се очаква да бъде между 0K и 0K щатски долара към октомври 2022 г.

кариера

Тя започва работа в отдела по счетоводството на DM9JaymeSyfu за два месеца през юни 2015 г. По-късно Аманда работи за ABS-CBN Corporation като Upfront в UAAP от август 2015 г. до май 2016 г. В продължение на три месеца тя също работи като служител по продажбите в Nau Clothing . От март до ноември 2017 г. работи в Trunk Club. Впоследствие тя работи като старши ръководител на акаунти в Yelp в района на Ню Йорк от декември 2017 г. до март 2020 г. Впоследствие Ади беше повишена в Yelp Restaurant Elite Account Executive (март 2020 г. – март 2021 г.). Сега тя е наета като ръководител на акаунти във Falcon.io. Тя ще започне работа с бизнеса през май 2021 г.

Ади Манзано Съпруг и брак

Тя направи заглавия, след като се разкри, че Ади се е сгодила за приятеля си Джаред М Гласман. Сватбата им ще се състои на 1 януари 2022 г. Двойката се среща от доста време. В компанията на членовете на семейството им Джаред й предложи брак по много романтичен начин. Що се отнася до работата му, Гласман работи за агенция за дигитален маркетинг. Той е нает от Moodswing Music, COCO AND BREEZY (@cocoandbreezy) и apexcreativenyc.

Популярни Публикации