Adexe- Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Adexe е YouTube сензация и певец от Испания. Adexe е добре известен като половината от дуото Adexe & Nau с партньора си. Те все още имат канал в YouTube, където публикуват кавъри на известни песни. Знайте всичко за Adexe възраст, Adexe приятелка, Adexe нетна стойност, Adexe височина, Adexe кариера, и още

Бързи факти

Истинско име Adexe
Псевдоним Adexe
Известен като Youtube звезда, музикант
Възраст 15 години
рожден ден 07 юли 2005 г
Родно място Санта Крус де Тенерифе, Испания
Знак за раждане Рак
Националност испански
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 10,5 (САЩ)
приятелка единичен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион и 5 милиона долара.
Любима храна N/A
Марки N/A

Биография на Adexe

Adexe е роден на 7 юли 2005 г. и сега е на 15 години. Израства в Санта Крус де Тенерифе, Испания, с брат си Наузет Гутиерес (Нау). По същия начин тяхното фамилно име е Гутиерес Ернандес. Няма допълнителни подробности за неговите родители или други членове на семейството.

Родителите му, от друга страна, също са включени в историите му в Instagram. Adexe все още не е казал много за образователния си път. Въпреки това, предвид поколението му, предполагаме, че той е в гимназия през 2022 г.кариера

Adexe е опитен YouTuber и музикант. Той също е добре известен в YouTube като изпълнител на корици, който изпълнява интерпретации на песни на известни изпълнители, както и оригинални песни с брат си Nauzet като дуото Adexe & Nau. Те имат над 10,9 милиона зрители на своя канал.

Слънчевият регетон латино поп на дуото напомня за Joey Montana, CNCO и Naim & Marcos. По същия начин през юни 2015 г. те сформираха дуо. След това дебютират с кавър на Si Tu No Estas на Nicky Jam. Друг известен кавър е тяхната интерпретация на партньорството на Chino & Nacho с Daddy Yankee, Andas en Mi Cabeza.

Adexe е само на осем години, когато започва да работи като солов артист с помощта на продуцента Иван Трояно. Техният нов канал в YouTube, AdexeOficial, първоначално беше представен през декември 2013 г. като самостоятелен канал за Adexe. Adexe присъства на семейно събиране същата година и изпълни песен, за да забавлява посетителите.

Той успя да хване окото на композитора и певец Иван Трояно, който също присъства на тържеството. Иван най-накрая поиска от младежа да заснеме видео за сайта на LT Global Music в YouTube. Оттам двамата започват работа и си сътрудничат по други филми, включително Your Illusion. Това е песен, написана от Trojan и продуцирана от Lupin.

Adexe Приятелка, Запознанства

С кого излиза? В момента младата певица най-вероятно е необвързана. На толкова млада възраст той е твърде малък, за да се отдаде на каквито и да било интимни отношения. Освен това той не е публикувал никакви съобщения в социалните медии, които биха могли да разкрият състоянието на новата му връзка или афери. Освен това може да е по-загрижен за напредването на кариерата си като музикант и фигура в социалната мрежа, отколкото за афери, клюки, обвинения и противоречия.

Нетна стойност на Adexe

Към октомври 2022 г. нетното състояние на Adexe варира между 1 милион и 5 милиона долара. Той прави пари, като прави видеоклипове в YouTube с брат си, играе, пътува, промотира марки и т.н.

Популярни Публикации