Addi Shaw- Wiki, възраст, етнос, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Ади Шоу е известен американски модел, TikTok звезда, Instagram звезда, YouTuber и влиятелен човек в социалните медии. Ади Шоу е най-известна със своите видеоклипове в TikTok на танци и синхронизиране на устни.

Бързи факти

Пълно име: Ади Шоу
Дата на раждане: 19 октомври 2007 г
Възраст: 14 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Звезда на TikTok, звезда на YouTube
Държава: Америка
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара - 5 милиона долара
Цвят на очите сиви очи
Цвят на косата руса коса
Родно място Уако, Тексас
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
баща Травис Шоу
Майка Лейси Шоу
Братя и сестри 3

Биография на Ади Шоу

Ади Шоу е родена в Уако, Тексас, Съединените американски щати, на 19 октомври 2007 г. Тя е на 14 години и е с американска националност според датата си на раждане. Освен това тя е родена под знака на Везни и е от кавказка етническа принадлежност. Освен това тя е християнка по религия.

Лейси Шоу (майка) и Травис Шоу (баща) са нейните родители (баща). Майката на Ади е дизайнер и стилист, която се появява в няколко от видеоклиповете на Ади в TikTok. Тя има трима братя и сестри: две по-малки сестри на име Чаплайн и Златна и брат на име Южен. Тя имаше интерес към моделирането от дете.Тя не е разкрила образователната си квалификация, когато обсъжда образователната си кариера. Въз основа на нейната възраст тя е в гимназията в близкия си роден град.

Височина и тегло на Ади Шоу

Тази млада дама е изключително привлекателна. Ади също е висока 5 фута 5 инча и тежи около 56 кг. Тя има руса коса и сиви очи и няма информация за другите й измервания на тялото.

  Ади Шоу

Ади Шоу (Източник: Instagram)

кариера

Ади стартира в развлекателната индустрия като звезда на TikTok. Тя има акаунт в TikTok, наречен addishawoffical2.0, където публикува видеоклипове с танци и синхронизиране на устни, които често се снимат пред къщата ѝ. Нейният TikTok има над 611,5 хиляди последователи и общ брой харесвания над 23,8 милиона.

Един от нейните видеоклипове в TikTok, ldek какво се случва до нас, докато танцуваме за секунда, има повече от 2,3 милиона гледания и 282,6 хиляди сърца. Тя добави ново съдържание към своите видеоклипове в TikTok, което доведе до увеличаване на гледанията и последователите в платформите.

На 29 ноември 2020 г. тя стартира своя канал в YouTube, „The Shaw“. Нейният канал в YouTube в момента има повече от 14,7 хиляди абонати и общ брой гледания от повече от 199,8 хиляди.

Тя качи първия си видеоклип в YouTube, добре дошли в моя канал в Youtube! на 30 ноември 2020 г. и има над 12,7 хиляди гледания и 1,1 хиляди харесвания. Нейният най-гледан видеоклип в YouTube беше озаглавен A Day In The Life | Cheerleader Edition и получи над 39 хиляди гледания и 1,6 хиляди харесвания. Тя постепенно набира все повече гледания и абонати.

Нетната стойност на Ади Шоу през 2022 г

Тази личност в социалните медии все още не е получила награди или отличия. Като се има предвид нейната нарастваща знаменитост, можем да очакваме тя да получи някои от тях в следващите дни.

Тя изкарваше добре като звезда в социалните мрежи. Ади все още не е разкрила нетната си стойност, заплата или доход пред обществеността. Нейното нетно състояние се оценява на между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Ади Шоу Гадже, Запознанства

По отношение на семейното й положение е неомъжена и неомъжена. Освен това това момиче все още не е публикувало статуса на връзката си. Освен това, това момиче в момента не е замесено в никакви противоречия или слухове и се концентрира върху кариерата и образованието си.

Популярни Публикации