Адам LZ- Възраст, Нетно състояние, Височина, Приятелка, Кариера, Националност

Адам LZ е BMX ездач, който стана известен благодарение на своя популярен канал в YouTube, където публикува BMX уеб епизоди, дрифт видеоклипове, видеоклипове с инструкции и друго съдържание. Той е учил деца по целия свят как да правят барспини, 360s и други трикове. По-късно той се концентрира върху съдържание, свързано със състезателни автомобили. Той има собствена линия дрехи, LZMFG.

Преди BMX, той беше запален уейкбордист, който се стремеше да се състезава. Самото каране на уейкборд обаче стана досадно, така че той започна да кара BMX с всичките си приятели. Научете повече за нетната стойност на Адам LZ, биографията, възрастта, приятелката, височината, националността, етническата принадлежност, кариерата

Адам LZ Възраст и националност

На колко години е Адам LZ? Той е роден на 5 май 1995 г. в Уудбъри, Коннектикут. В момента той е на 26 години. Освен това Адам LZ е американски гражданин, но етническата му принадлежност е неизвестна. Неговата зодия е Телец. Няма повече информация относно неговите родители, етническа принадлежност, братя и сестри и живота му в ранна детска възраст. Адам LZ възраст

Адам LZ възраст

Бързи факти

Истинско име Адам LZ
Известен като Youtuber, личност в социалните медии
Възраст на 26 години
зодия Телец
рожден ден 5 май 1995 г
Родно място Удбъри, Коннектикут
Националност американски
Етническа принадлежност ЧЕ
Религия ЧЕ
Нетна стойност 1,35 милиона долара
Височина приблизително 5 фута инча
Тегло прибл. 65 кг
Бицепс ЧЕ
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Приятелка/ Запознанства ЧЕ
Съпруга ЧЕ
Е женен? ЧЕ
Гей ли е? не

Височина и тегло на Адам LZ

Колко висок е Адам LZ? Той е висок 5 фута 8 инча и тежи около 65 кг. Освен това, Адам LZ има добра личност със стегнато тяло. По същия начин той има черна коса и чифт привлекателни кафяви очи.

Нетна стойност на Адам LZ 2022

 Адам LZ нетна стойност

Адам LZ нетна стойност

Колко е нетната стойност на Адам LZ? Той е един от най-богатите YouTubers. От кариерата си на Youtube звезда и личност в социалните медии, Adam LZ направи прилична сума на печалбите. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Адам LZ се оценява на около 1,35 милиона долара.

Адам LZ необвързан ли е или има връзка?

Коя е приятелката на Адам LZ? Адам LZ вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното му състояние на връзката, защото Адам LZ пази личния си живот далеч от медиите. Поради личния му характер информацията за предишната му приятелка и връзки също е неизвестна.

Говорейки за неговите слухове и противоречия, досега той не е част от тях. Нещо повече, той се фокусира върху личния и професионалния си живот. Адам LZ обича да поддържа дистанция от подобни слухове и противоречия.

Факти

  • Каналът му в YouTube има над 2,9 милиона абонати. Той се записва в Университета на Централна Флорида, за да получи степен по бизнес мениджмънт с акцент върху предприемачеството.
  • Адам Лизот-Цайслер е пълното му име. Той е израснал в Удбъри, Кънектикът, фермерска общност. От 2016 до 2018 г. той беше женен за Никол Фрай.
  • Той е голям любител на животните.
  • Танер Фокс беше включен в един от неговите видеоклипове, озаглавен Танер и Тейлър се возят в Shelby GT350.

Популярни Публикации