Адам Бъркс - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Адам Бъркс е професионален помощник инженер от Съединените щати. Адам Бъркс е най-известен като съпруга на Джесика Мендоса. Джесика Мендоса е бивша софтболистка, която сега работи като спортен коментатор.

Бързи факти

Пълно име: Адам Бъркс
Пол: Мъжки
Професия: инженер
Държава: Съединени щати
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Съпруга Джесика Мендоса
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата сиво/кафяво
Родно място Съединени щати
Националност американски
образование Източен Вашингтонски университет
деца (2) Кейлъб, Кайдън

Биография на Адам Бъркс

Адам Бъркс датата на раждане е неизвестна, но той е роден в Съединените щати. Освен това няма налична бъдеща информация за нейното детство или ранен живот. По същия начин той отива в университетската гимназия и завършва през 1987 г. По-късно в живота си посещава университета в Източен Вашингтон, за да продължи образованието си. В резултат на това инженерът е много личен относно ранния си живот. В резултат на това той е запазил цялата информация за своите родители, братя и сестри и други семейства скрити зад затворени врати.

Височина, тегло на Адам Бъркс

Инженерът има добър външен вид и е много привлекателен. Косата на Адам Бъркс е сива/кафява и има кафяви очи. Освен това към момента няма налични подробности за телесните му измервания.  Адам Бъркс

Адам Бъркс със семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

Адам Бъркс е помощник инженер, според източника. Въпреки това, като съпруг на Джесика Мендоса, той стана известен и спечели медийното внимание. Джесика Мендоза започва кариерата си като първи отбор на All-American и All-Pac-10 селекция през 1999 г. По-късно тя е обявена за Pac-12 Newcomer на годината. По същия начин тя счупи сезона на Кардиналите, като постави среден рекорд. Тя триумфира над Илинойс Стейт на 6 март 1999 г. По-късно тя има четири попадения в кариерата си от питчър в една игра. Имената им бяха Кори Харис, Тами Милиан и Джейми Багнал.

През втория си сезон тя отново е включена в първите отбори на NCAA Division I и Pac-10. Тя добави играч на годината на конференцията към автобиографията си. За щастие тя счупи собствения си училищен рекорд за среден удар. В резултат на това беше най-високият в кариерата 474, който също водеше NCAA. Тя също постави нови рекорди за удари, хоумрънове, удари, двойки и откраднати бази. В резултат на това остава в челната десетка за един сезон в Станфорд. Тя асистира на Станфорд при първото им участие в Световните серии на женския колеж през 2001 г.

На 27 май Кардиналът е победен от Аризона Уайлдкатс. Въпреки победите над California Golden Bears и LSU Tigers, това се случи. Тя също беше включена в отбора на всички турнири. Беше за удряне на 250 и каране в два манша с дубъл. По-късно, в последния си сезон, тя получи отличия за първи отбор както от конференцията, така и от NCAA. Тя отново беше външен играч за отбора на САЩ през 2008 г. В резултат на това тя доминира почти във всяка категория на турнето Bound 4 Beijing. Тя също достигна .495 със 107 RBIs и .971 процент удари.

По същия начин, на 14 август, на Олимпийските игри в Пекин, тя кара в четири манша срещу Китайско Тайпе. През 2010 г. тя и нейните съотборници спечелиха шампионата на Cowles Cup. Междувременно тя беше победена от Чикагските бандити. Ники Немиц, Кристина Торсън и Джесика Салинджър съставляват триото. По-късно тя и прайдът спечелиха още веднъж Купата на Коулс. Те бяха победени от Чикагските бандити. Освен това й беше забранено да влиза, но ходи два пъти.

Съпруга на Адам Бъркс, брак

Адам Бъркс е женен мъж, който има жена на име Джесика Мендоса. В резултат на това двойката се срещна за първи път през 2004 г. и се ожени през 2006 г. По-късно те бяха благословени с две деца, Калеб и Кейдън. Що се отнася до личния им живот, и двамата партньори са били изключително лични. Те разкриха само малко количество информация за това. Освен това те пазят подробностите за брака си и детето си далеч от общественото внимание. По същия начин той и съпругата му са избягвали всякакви скандали.

Популярни Публикации