Accordin2kim19- Възраст, Wiki, Гадже, Нетна стойност, Височина, Кариера

Accordin2kim19 е звезда на TikTok за публикуване на GRWM, рутинни процедури и видеоклипове за синхронизиране на устните за живота й в американския флот. Нейният акаунт в Instagram има над 370 000 последователи и над 2,6 милиона харесвания. Тя изтри голям брой от ранните си видеоклипове в TikTok. През юли 2019 г. тя публикува първата си снимка в Instagram, огледално селфи, което получи над 4000 харесвания.

Бързи факти за Accordin2kim19

Истинско име Accordin2kim19
Псевдоним Accordin2kim19
Пол Женски пол
Известен като Модел, Instagram звезда, Tik Tok звезда
Възраст на 23 години
рожден ден 23 октомври 1997 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Скорпион
Националност Съединени щати
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян
Височина прибл. 5 фута 7 инча
Тегло прибл. 70 кг
Измервания на тялото прибл. 34-26-39 инча
Размер на чашката на сутиена 33 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 5,5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. 1,2 милиона долара (USD)
Любими храни N/A
Марки N/A
Хоби Фотография, хранене, правене на видео, хранене

Accordin2kim19 Биография, Ранен живот и родители

На колко години е Accordin2kim19? Тя е родена на 23 октомври 1997 г. в САЩ. В момента тя е на 23 години . Освен това няма налична информация за нейните родители, братя и сестри или други членове на семейството. Тя е държала един от членовете на семейството си далеч от светлината на прожекторите. Нейната националност е американска, но етническата й принадлежност е смесена.

  Accordin2kim19 възрастОсвен това тя не е споменала образованието си. Като гледам възрастта си, може да е завършила образованието си.

Accordin2kim19 Кариера

От дете тя има интерес и страст към красотата, модата и блясъка. Тя израства и се превръща в добре познат Тик, привличайки много внимание с горещите и секси снимки на модел, които публикува в профила си в Instagram. Сега тя има 32 хиляди последователи в Instagram. Тя никога не е говорила открито за семейната си история или за училищния си опит.

Accordin2kim19 Нетна стойност и постижения

Колко струва нетната стойност на Accordin2kim19? Тя не е получила никакви награди или номинации, но предвид успешната й кариера можем да очакваме, че ще получи някои награди в близко бъдеще. Нетната стойност на Accordin2kim19 се оценява на повече от прибл. 1,2 милиона долара към октомври 2022 г. (USD)

  Accordin2kim19 нетна стойност

Accordin2kim19 Връзка и гадже

Кой е гаджето на Accordin2kim19? Тя е горещо, секси и бляскаво момиче; обаче тя не е разказала за гаджето и връзката си. Проверявайте страницата често, тъй като ще актуализираме информация за нейната връзка и приятел.

  Инфографика за биография на Accordin2kim19

Accordin2kim19 Биография

Accordin2kim19 Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Accordin2kim19? Нейната красота е неописуема. тя има пълничка и съблазнителна форма на тялото с очарователна личност. Височината й е 5 фута 7 инча и тежи около 70 кг . Тя има кафяви очи и руса коса. Освен това тя има добре балансирано и секси тяло.

  Accordin2kim19 височина

Accordin2kim19 Социални медии

Гледайки нейните социални мрежи, тя има 32 хиляди последователи в Instagram, където публикува своите горещи снимки. Но тя не изглежда активна в други социални медийни платформи като Facebook и Twitter.

Популярни Публикации