Абигейл Бреслин разказа за насилствената си връзка

По време на месеца за информираност за домашното насилие актрисата от Little Miss Sunshine Абигейл Бреслин говори за трагична предишна връзка с насилие в събота. Тя описа двугодишния си опит да оцелее след домашно насилие в Instagram. Бреслин преди това беше споделила в Instagram как е страдала от посттравматично стресово разстройство в резултат на сексуално насилие от бивше гадже. Тя не сподели самоличността на насилника и в двата случая.

Бреслин написа в публикацията:

В продължение на две години бях в насилствена връзка. Всичко започна блестящо и бях напълно поразен. За съжаление моят нападател се възползва от моята наивност и наивност и в резултат на това връзката прерасна в насилие.Тя описа ужасното насилие, което е преживяла и как трябваше да крие реалността през цялата връзка.

Бреслин казва, Бях бит всеки ден, затварян в стаи и каран да се преструвам, че всичко е наред и нормално, докато страдах от сериозни наранявания... наранявания, които повечето хора дори не забелязваха. Тя е била подложена както на вербален, така и на физически тормоз от своя насилник.

Освен физическите наранявания, имаше много обиди, унижения и жесток словесен тормоз.

Тя продължи да благодари на всички, които са й помогнали през този труден период.

Тези две години бяха най-самотните, които някога съм чувствал. Вечно съм благодарен за помощта на моето семейство и приятели, които бяха жизненоважни и безценни да ми помогнат да напусна това ужасно обстоятелство.

Въпреки факта, че актрисата от Zombieland не назова насилника, новината предизвика подозрение за личния живот на актрисата. Абигейл Бреслин преди това е била свързана с Фреди Хаймор. Абигейл Бреслин не е непозната за нейния живот на запознанства, който е предмет на разговори, тъй като е израснала в Холивуд.

Тя е била свързвана с редица лица в бизнеса през годините.

Майкъл Клифърд

Твърди се, че Майкъл Клифърд, водещият китарист на 5 Seconds of Summer, е излизал с Абигейл Бреслин през 2013 г. Има дори спекулации, че песента на Бреслин You Suck е вдъхновена от него. Миналата година австралийският музикант се ожени за Кристъл Лийхейв.

  Абигейл Бреслин

Джак Баракат

Твърди се, че Джак Баракат от All Time Low и Абигейл Бреслин са излизали от октомври 2013 г. до 2014 г. В много случаи те са били снимани заедно. По това време той беше на 25 години, а Бреслин на 17. През 2021 г. Баракат и All Time Low бяха обвинени в подстригване на непълнолетна. Според съобщенията в момента китаристът е необвързан.

Том Стъридж

Според слуховете Том Стъридж, на 36, и Абигейл Бреслин са започнали да се срещат през 2016 г. Стъридж е друг възможен получател на You Suck на Бреслин. Твърди се, че в момента британският актьор се среща с Алекса Чунг, британски модел, писател и моден дизайнер.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Том Стъридж (@tom_sturridge)

Фреди Хаймор

Между 2016 и 2017 г. Абигейл Бреслин беше свързана с британския актьор Фреди Хаймор, на 30 години. Нито един от актьорите не е признал, че има романтична връзка с другия. От една година Фреди Хаймор е женен за Клариса Мунц.

  Абигейл Бреслин

Ира Кунянски

31-годишната Айра Кунянски и Абигейл Бреслин са сгодени от шест месеца, считано от 22 февруари 2022 г. Кунянски работи в сектора на туризма и не обича да е в светлината на прожекторите. Състоянието на връзката на двойката е неизвестно, но Бреслин първоначално качи снимка с него през ноември 2017 г.

В своята откровена публикация в Instagram, Абигейл призна годеника си и говори за пътуването си за възстановяване:

Моят годеник и аз в момента сме в красива, здрава, щастлива и прекрасна връзка. Моето C-PTSD (комплексно посттравматично стресово разстройство) е значително подобрено в сравнение с първите 2-3 години след моята насилствена връзка.

Актрисата от Stillwater завърши писмото си с добра нотка, казвайки:

Надявам се, че споделянето на малко повече за моето пътуване ще помогне на някои хора да се чувстват малко по-малко сами.

Абигейл Бреслин предостави на своите последователи инструменти и услуги, от които жертвата може да се нуждае, като телефонен номер на 24-часова гореща линия.

Популярни Публикации