Аби Хънтсман - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Аби Хейт Хънтсман е родена във Филаделфия, Пенсилвания, на 01 май , 1986. Тя е 35 години и е роден под знака на Телец. Тя е от смесена раса и има двойно гражданство в Съединените щати. Баща й Джон Хънтсман младши и майка й Мери Кей Хънтсман я раждат. Нейните братя и сестри са Мери Ан, Грейси Мей, Елизабет, Джон III и Уилям. Получава образованието си в Университета на Пенсилвания. По-късно, през 2008 г., тя получава бакалавърска степен по философия, политика и икономика. Тя започва да работи зад кулисите в Good Morning America като дете. По-късно тя стана толкова недоволна от това, че спря да гледа телевизия завинаги.

Височина и тегло на Аби Хънтсман

Аби Хънтсман е доста привлекателна. В резултат на това тя е висока, 5 фута 8 инча (173 см/ 1,73 м). Аби също тежи около 58 кг. Освен това тя има зашеметяващи тъмнокафяви очи и кафява коса. Тя е запазила физиката си, а измерванията на тялото й са 35-25-36 инча. По същия начин размерът на обувките й е 8,5 US, а размерът на роклята й е неизвестен.

 Аби ХънтсманНетната стойност на Аби Хънтсман

Колко е нетната стойност на Аби Хънтсман? През 2019 г. тя беше номинирана за дневна награда Еми за изключителен водещ на развлекателно токшоу. Тя обяви напускането си от The View през януари 2020 г., след два сезона. В резултат на това в предаването на 17 януари тя се появи за сбогуване като ко-водеща. За съжаление баща й не спечели първичните избори за губернатор на Републиканската партия в Юта за 2020 г. Смята се, че нетното състояние на Аби Хънтсман е 20 милиона долара.

кариера

Аби Хънтсман се присъедини към HuffPost Live, стрийминг мрежата на Huffington Post, като водещ и продуцент. По същия начин тя е била редовен гост на CNN. Тя служи като медиен съветник и заместител на президентската кампания на баща си през 2012 г. Тя и сестрите й също бяха подчертани в The New Yorker, GQ и BuzzFeed. Освен това тя работи като политически експерт за ABC News и Good Morning America едновременно. През октомври 2012 г. тя беше включена в петте въпроса на ABC News.

Тя се появи в 'Тази седмица' на Джордж Стефанопулос. През август 2012 г. Аби беше интервюирана в Rock Center от Браян Уилямс. По същия начин тя работи за световната агенция за връзки с обществеността Burson-Marsteller. През юли 2013 г. тя също се присъедини към The Cycle на MSNBC. Тя беше и вторият заместващ водещ на шоуто след Ари Мелбер. MSNBC по-късно отмени The Cycle през юли 2015 г.

В резултат на това тя реши да напусне мрежата. Тя се присъединява към Fox News Channel през октомври 2015 г. като кореспондент по обща задача. В резултат на това тя отразява новините за деня в дневните и вечерните предавания на мрежата. По-късно тя беше избрана за нов ко-домакин на Fox & Friends Weekend през декември 2016 г. Тя направи последното си участие като ко-домакин на шоуто на 12 август 2018 г. По същия начин тя по-късно стана ко-домакин на дългия -пускане на ABC чат програма The View.

Аби Хънтсман Съпруг и брак

Кой е съпругът на Аби Хънтсман? На 28 август 2010 г. Аби Хънтсман се жени за Джефри Брус Ливингстън. Аби и Брус имат връзка от студентските си години. Освен това сватбената церемония се проведе във Вашингтонската национална катедрала. Те също имат дъщеря на име Изабел Грейс Ливингстън. Двойката е имала добър живот заедно досега. Руби и Уилям, техните близнаци, се родиха през юни 2019 г.

Популярни Публикации