Аби Де Ла Роза- Нетна стойност, Wiki, възраст, височина, съпруг, женен

Аби Роуз е добре познат американски диджей, водещ, гласов изпълнител, водещ, влиятелен човек в социалните медии, модел и бизнесдама, която идва от Лос Анджелис, Калифорния. Аби е добре известна в цялата страна като приятелката на Ник Кенън. Както всички знаят, Ник Кенън е известен американски комик, актьор и телевизионен водещ. Той е добре известен в Съединените щати с представянето на шоуто на Ник Кенън.

Бързи факти

Пълно истинско име Аби Де Ла Роса.
Възраст (към 2021 г.) 31 години.
Професия DJ, изпълнител на гласове, влиятелен човек в социалните медии, водещ, модел и предприемач.
Дата на раждане 25 октомври 1990 г. (четвъртък).
Място на раждане Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
образование Завършил.
Алма матер Гимназия Whittier.
Нетна стойност -5 милиона USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесена (латиноамериканска раса).
Религия Кристиян.
Зодия Скорпион.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Възраст и ранен живот на Аби Де Ла Роза

Аби Де Ла Роса е родена на родителите си в четвъртък, 25 октомври 1990 г , в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Тя е родена в традиционно християнско семейство. Според докладите Аби е на 31 години (към 2021 г.). Гимназията Whittier беше мястото, където тя завърши гимназиалното си образование. Тя към християнската вяра. Според докладите Аби има смесен етнически произход от латиноамериканската етническа принадлежност. Според публикации в медиите тя не е завършила образованието си.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Аби Де Ла Роса е висока 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Аби Роуз

Аби Роуз

Аби Де Ла Роза Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Abby De La Rosa? Според докладите, Аби Де Ла Роса печели комфортен живот по време на професията си. Нетното състояние на Аби се очаква да бъде 4-5 милиона щатски долара през 2022 г. (приблизително).

кариера

Аби е известен диджей и водещ. Нека ви кажа, че тя започва своята диджейска кариера, когато е на 18 години. Тя също така е изнасяла изпълнения на живо по много поводи. Аби Де Ла Роса също е работила като личност в ефир в iHeartMedia от март 2015 г. до януари 2020 г., според нейната страница в LinkedIn. Тя също участва в редица епизоди на подкаст. Аби, според някои медийни сметки, също е работила в индустрията за моделиране. Освен това в момента тя се концентрира върху кариерата си на DJ. Водила е редица телевизионни предавания като водеща. По време на епидемията тя забавляваше почитателите си и като диджействаше от спалнята си. Работила е и с редица известни рапъри и вокалисти.

Abby De La Rosa Съпруг и брак

Кой е съпругът на Аби Де Ла Роса? Аби Де Ла Роса има дългогодишна връзка с комика Ник Кенън. Според докладите, двойката стана известна, когато Аби разкри, че има близнаци с Ник Кенън. На 11 април 2021 г. тя обяви новината. Тя също така показа бебешкото си коремче на снимки, които сподели с Ник. Аби и семейството й в момента живеят в Лос Анджелис. Няма надеждна информация за предишния любовен живот и връзки на De La Rosa. От друга страна, що се отнася до Ник, той е бил в отношения с няколко видни хора, включително Британи Бел, Марая Кери и Алиса Скот.

Популярни Публикации