Аби Бройлс - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Аби Бройлс е известен американски политик, журналист, адвокат, инфлуенсър в социалните медии и предприемач от Оклахома Сити, Оклахома. Този зашеметяващ политик е известен в нацията с победата си на първичните избори на Демократическата партия за Сената на САЩ в Оклахома през юни 2020 г. Аби е член на Демократическата партия като политик.

Бързи факти

Пълно име Аби Бройлс.
Професия Политик, журналист, адвокат, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 32 години.
Рождена дата 2 ноември 1989 г. (четвъртък).
Родно място Оклахома Сити, Оклахома, Съединени щати.
Сегашен адрес Оклахома Сити, Оклахома, Съединени щати.
Зодия Скорпион.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Гимназия Бетания.
Калифорнийски баптистки университет.
Юридически факултет на университета в Оклахома Сити.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 58 кг
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Аби Бройлс

Аби Бройлс е родена в Оклахома Сити, Оклахома, САЩ. Роден е на 2 ноември , 1989 , според източници (четвъртък). Тя е родена в християнско семейство. Аби е на около 32 години (към 2021 г.). Всеки 2 ноември Аби празнува рожден ден. Според нейната страница във Facebook Бройлс е получила дипломата си за средно образование от гимназията в Бетани. В Калифорнийския баптистки университет тя получава бакалавърска степен по журналистика. Аби се записва в Юридическия факултет на Оклахома Сити през 2016 г. През 2019 г. тя получава своята докторска степен по право (J.D.) от тази институция. Според източници Бройлс започва да работи като писател и репортер през студентските си години.

Височина и тегло на Аби Бройлс

Аби Бройлс е висока 5 фута 8 инча и тежи около 57 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи. По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с уникален и спокоен характер.  Аби Бройлс

Аби Бройлс Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Аби Бройлс? Аби Бройлс стана известна в професията като много талантлива жена. Бройлс изкарва прехраната си от политическата си кариера. Нейната група също й осигурява приходи. Според източници Аби има нетна стойност от -4 милиона (приблизително). Тя и семейството й живеят в Оклахома Сити.

кариера

Аби Бройлс влезе в политиката по време на първичната надпревара за Сената на САЩ през 2020 г. в Оклахома. Тя стана член на Демократическата партия. Abby победи Elysabeth Britt, Sheila Bilyeu и R.O. Джо Касити на първичните избори на Демократическата партия за Сената на САЩ в Оклахома на 30 юни 2020 г. Тя беше избрана със 163 921 гласа. На общите избори за Сенат на САЩ в Оклахома на 3 ноември 2020 г. обаче кандидатът Джим Инхоф победи Аби Бройлс. Сега Бройлс се кандидатира за Конгреса в 5-ти конгресен окръг на Оклахома. Първичните избори за 5-ти конгресен окръг на Оклахома ще се проведат на 28 юни 2022 г. Общите избори, от друга страна, ще се проведат на 8 ноември 2022 г. Аби полага много усилия за първичните избори.

Съпруг и брак на Аби Бройлс

Кой е съпругът на Аби Бройлс? Аби Бройлс има съпруг. Джими Хармън е името на нейния съпруг. Тя обаче не разкрива самоличността на съпруга си. От друга страна, според някои медии, Аби и съпругът й са се развели. Ще се стремим да получим точна информация за състоянието на връзката на Аби и ще актуализираме нашия уебсайт възможно най-скоро. Бройлс също е отворена жена. Обича да прекарва време с членовете на семейството си. Тя също не дава никаква информация за децата си.

Популярни Публикации