Abhishek Gowda- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Абхишек Гоуда е филмов актьор от Индия. Абхишек Гоуда се свързва предимно с южноиндийската филмова индустрия. Освен това той е известен главно като знаменития син на Ambareesh. Амбариш е политик и актьор. Сумалата, майка му, също е актриса и политик.

Бързи факти

Пълно име: Абхишек Гоуда
Дата на раждане: 03 октомври 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Индия
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 50 лакха INR
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 40-36-35
Родно място Бангалор, Карнатака
Националност индийски
Религия индуизъм
образование BGS International, Оксфордски университет
баща Амбариш
Майка Сумалата

Биография на Абишек Гоуда

Абхишек Гоуда е роден в Бангалор, Карнатака, Индия, на 3 октомври 1993 г. Към 2021 г. той ще бъде на 28 години. Абхишек Амбариш е истинското му име. Амбариш е името на баща му, а Сумалата е името на майка му. Амбариш е добре известен актьор в тамилската филмова индустрия. Неговите братя и сестри са неизвестни. Според астрологията той е Везни.

Той е от индийски произход, а семейството му се придържа към индуизма. Освен това той е брамин. По отношение на формалното образование е завършил BGS International. Освен това той продължава обучението си в Оксфордския университет.Височина и тегло на Абишек Гоуда

Абхишек Гоуда има симпатична и уникална личност и изключителни актьорски способности. Южноиндийският актьор стои на височина 5 фута и 10 инча. За разлика от него той тежи 70 кг. Косата му е черна, има и черни очи. Освен това, когато обсъждаме цялостното измерване на тялото, обхватът е както следва: 40 инча гърди, 36 инча талия и 35 инча бедра.

кариера

Абишек е изгряващ актьор, който все още установява солидно присъствие в индустрията. Той постоянно се интересуваше от актьорско майсторство и желаеше по-успешна кариера в тази област. Родителите му бяха по-отличен източник на вдъхновение за него. Абхишек прави своя филмов дебют като дете-художник в Operation Antha. По-късно той се появи във филм, озаглавен Amar през 2019 г.

Освен това той е по-известен като син на Амбареш. Амбариш е известен актьор, както и политик. По отношение на политическата си кариера той е бил член на BJP, Конгреса и Janata Dal-United. Освен това той е служил в Лок Сабха три пъти. Освен това той веднъж пое отговорността за Министерството на информацията и радиоразпръскването на своята държава. Освен това е заемал различни длъжности.

Освен това той е участвал в някои филми през цялата си кариера. Те включват Naagarahaavu, Nagara Hole, Antha, Ranganayaki, Avala Hejje, лидер Vishwanath, Gandu Bherunda, Chakravyuha, Habba, Diggajaru, Veera Parampare, Katariveera Surasundarangi, Bulbul, Doddmane Hudga и Ambi Ning Vayassaytho. Легендарният актьор получи множество признания през цялата си кариера.

Абхишек Гоуда Нетна стойност

Абхишек Гоуда е роден със сребърна лъжица в устата си. Той обаче днес си е самодостатъчен. Той е натрупал значително състояние чрез творбите си. Освен това общата му нетна стойност е приблизително 50 000 INR.

Приятелка на Абишек Гоуда, запознанства

Преминаване към романтичния и личен живот на Абишек Гоуда , не е женен. Междувременно той не е обвързан с друга жена. Освен това той е откровен относно предпочитанията си към пола. Освен това той не е въвлечен в никакви противоречия.

Популярни Публикации