Аяна Мисола- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Аяна Мисола е филипинска млада актриса, която е участвала във филми, пуснати в платформата за дигитално стрийминг Vivamax.

Бързи факти

Пълно истинско име Аяна Мисола
Псевдоним на
Популярни за Нейните филми на Vivamax
Възраст (към 2022 г.) 20 годишен.
Професия актриса
Дата на раждане 12 януари 2002 г. (събота)
Място на раждане Филипините
Сегашен адрес Филипините
образование Преследване на дипломирането
Име на училище Християнско училище
университет Държавен университет
Нетна стойност Не се знае
Националност филипински
Етническа принадлежност филипински
Религия будизъм
Зодия Водолей
език филипински
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 3″
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг

Възраст и ранен живот на Аяна Мисола

Аяна Мисола беше роден на 12 януари 2002 г . В едно от интервютата си тя каза, че е завършила образованието си в Християнско училище. Тя също така твърди, че идва от строго филипинско семейство. Според собствената й страница в социалните медии, тя обичаше да играе в басейни през лятото като млада и беше грижовен член на семейството си. Може да не е започнала образованието си в колеж, защото е станала актьор, или може да посещава частни курсове, за да получи диплома за висше образование.

Височина и тегло на Аяна Мисола

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Аяна Мисола е висока 5 фута 3 инча и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Аяна Мисола

Аяна Мисола Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Аяна Мисола? Аяна се е появявала само в няколко филма, а доходите й като актьор са скромни. Сигурни сме обаче, че тя ще събере значителна сума пари чрез работата си през следващите няколко дни, тъй като е назначена на редица директори. Г-ца Аяна също разкри много малко за пищния си начин на живот, поради което нетната й стойност все още не е известна.

кариера

Кариерата на Аяна започва, когато е избрана за участие във филма Pornstar 2: Pangalwang Putok, който беше пуснат на Vivamax на 3 декември 2021 г. В дебютния си филм тя изигра поддържащия герой на Трина. Съобщава се, че филмът е съсредоточен върху комедийния жанр и в първия си филм Аяна изпълни чувствени моменти, които бяха трудни за нея по това време.

Тя обаче твърди, че режисьорът Дарил Яп й е помогнал да се почувства спокойна в първия си ден на снимачната площадка. Тялото й потръпна, но когато срещна Дарил Яп, тя придоби увереност и треперенето й спря. Тя получи много похвали за дебютния си филм, Pornstar 2. Вторият й филм, Siklo, излезе през януари 2022 г. и тя изобрази Сара в него. Siklo е драматичен филм и нейното изпълнение в него беше добре прието от рецензенти.

Аяна ще видим в предстоящия филм Kinsenas, Katapusan, който ще бъде пуснат по Vivamax на 4 февруари 2022 г. Тя играе главната роля в този филм, което е нейната първа главна роля. Предполага се, че Kinsenas, Katapusan е съблазнителен психотрилър, в който Аяна ще играе Бет, 15-годишно момиче с ужасен произход, което се влюбва в Конрадо, един от членовете на нейното семейство. Джоко Диас играе ролята на Конрадо. Г-н Джоко обучаваше и наставляваше Аяна широко за няколко любовни сцени, записани и на двамата, включително тази, в която Аяна става изцяло фронтална. Конрадо и Бет се срещнаха онлайн и впоследствие откриха, че Бет е съученичка на дъщеря й, според сюжета.

Аяна Мисола Гадже и запознанства

С кого се среща Аяна Мисола? Тя се е появявала само в няколко филма. Тя обаче не е започнала връзка с никого. В едно от интервютата си обаче Аяна изрази чувствата си към бъдещия си партньор. Един от репортерите каза: Защо Аяна е привлечена от по-възрастен мъж? В отговор на тази тема Аяна каза, че просто не харесвам млади момчета. Младите мъже често са незрели. Тя обаче уточни, че личността на партньора е по-важна от възрастта и тя играе важна роля, когато някой я ухажва. В интервюто си тя каза също, че би си паднала по момчета от всякаква демография.

Популярни Публикации