7-те красиви татуировки на T-Pain и техните значения

Faheem Rasheed Najm, по-известен като T-Pain , е американски рапър, певец, автор на песни и продуцент. Първият му филм, Rappa Ternt Sanga, го прави известен през 2005 г. Популярните му песни включват I'm Sprung, I'm 'n Luv (Wit a Stripper), Buy U a Drank (Shawty Snappin'), Bartender и Can' t Believe It, 5 O'Clock и други. Този фантастичен американски рапър има силен афинитет към мемите, което е видно от многото му татуировки по тялото. Нека хвърлим накратко поглед върху неговите произведения на изкуството с мастило и да научим за значението им.

1. Татуировка „маска с две лица“.

 Татуировка „маска с две лица“.

T-Pain татуировка „Маска с две лица“ (Източник: google)

татуировка: Предмишницата на T-right Pain е татуирана с голямото мастило на маската, което изобразява две лица: гневно лице отдясно и смеещото се лице на шегаджия отляво. Гневното лице символизира ярост и ревност, докато щастливото лице показва удовлетворение и щастие.2. Татуировка „НЕ ТРЯБВА ДА МЕ ХАРЕСВАТЕ“.

 Татуировка „НЕ ТРЯБВА ДА МЕ ХАРЕСВАТЕ“.

T-Pain Татуировка „НЕ ТРЯБВА ДА МЕ ХАРЕСВАТЕ“ (Източник: google)

татуировка: Горната част на ръката на T-right Pain има татуировка на мем с думите НЕ ТРЯБВА ДА МЕ ХАРЕСВАТЕ.

Значение: Това мастило включва копие на бутон за харесване на емблематичния бутон за вдигане на палец на Facebook, но татуировката съдържа и думите „НЕ ТРЯБВА ДА МЕ ХАРЕСВАТЕ“, което според T Pain има за цел да покаже, че хората не трябва да харесват него или неговите татуировки.

3. Татуировка NAPPY BOY

 Татуировка 'NAPPY BOY'.

T-Pain татуировка „NAPPY BOY“ (Източник: Google)

татуировка: T-лявата ръка на Pain е покрита с трайно мастилено изкуство, което казва NAPPY BOY и има изрисуван замък.

Значение: T-Pain, R&B и хип-хоп музикант, създава звукозаписната компания Nappy Boy в Съединените щати. На обратната страна фразите са последвани от мастилото на Капитолия във Флорида, т.е. Талахаси, родния град на Ти Пейн.

4. Междурасов дизайн на ръката му

 Междурасов дизайн на ръката му

T-Pain Interracial Design On His Hand (Източник: google)

татуировка: T-Pain има татуировка на стрела от вътрешната страна на лявата си ръка, която се състои от три думи, които гласят: „RAPPA TERNT SANGA“.

Значение: Първият албум на T Pain е озаглавен Rappa Ternt Sanga. Записът, близък и скъп на сърцето му, е публикуван на 6 декември 2005 г. Тази татуировка на ръката му представлява неговата любов и щастие, които той трябва да е почувствал след публикуването на записа си и затова е избрал да си татуира.

Също така разберете 10-те татуировки на Кевин Холанд и техните значения

5. Татуировка 'Faheem'.

 Татуировка 'Faheem'.

T-Pain татуировка „Faheem“ (Източник: google)

татуировка: T-Pain има татуировка на името си, Faheem, получено от пълното му име, Faheem Rasheed Najm, от външната страна на дясната му предмишница.

6. Татуировка 'Jackie Chan Meme'.

 Татуировка „Jackie Chan Meme“.

Татуировка на T-Pain „Jackie Chan Meme“ (Източник: google)

татуировка: Мем на Джеки Чан е татуиран на гърба на дясната ръка на носителя на награда Грами. Мастилото няма особено значение; T Pain обича да си играе с мемета и това объркано лице на Джаки е друга снимка, открадната от едно от неговите мемета. ( t pain Jackie chan tattoo)

7. Татуировка 'Панда'.

 Татуировка 'Панда'.

T-Pain татуировка „Панда“ (Източник: Google)

татуировка: T-Pain има татуировка на панда от долната страна на лявата си ръка.

Популярни Публикации