5 неща, които трябва да знаете за смъртта на Барбара Кендхамър

На Барбара Кендхамър ужасната смърт трябва да бъде преразгледана и хроникирана отново в предстоящия епизод на 48 часа, сезон 34. Тази събота, 3 септември 2022 г., в 9 / 8c, програмата ще бъде преиздадена ексклузивно по CBS. Официалното резюме за епизода на 48 часа, озаглавен Mystery on County Road M, е както следва:

Тод Кендхамър твърди, че жена му е била убита при автомобилна катастрофа, когато тръба е паднала от камион и се е сблъскала с автомобила им. Властите смятат, че инцидентът е организиран. Това съобщава Ерин Мориарти, журналист на 48 часа.

Шокиращият случай, който ще бъде разследван отново след 48 часа, датира от 2016 г. Твърди се, че Барбара Кендхамър, омъжена дама от Уисконсин, е починала, след като е участвала в ужасяваща автомобилна катастрофа южно от Ла Крос. Прокурорите казват, че това не е инцидент, а по-скоро жестоко убийство, извършено от съпруга на жената, Тод Кендхамър. Откакто CBS обяви предстоящия епизод на 48 часа, зрителите нетърпеливи да чуят повече за ужасяващия смъртен случай.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от 48 часа (@48hourscbs)

И така, без повече шум, нека се запознаем с някои важни факти относно случая със смъртта на Барбара Кендхамър през 2016 г., преди предстоящото издание на 48 часа по CBS тази събота. Преди предстоящата програма 48 часа да бъде излъчена по CBS, научете 5 важни факта относно случая със смъртта на Барбара Кендхамър през 2016 г.

Коя беше Барбара Кендхамър?

Барбара Кендхамър, 46-годишна дама от Ла Крос, Уисконсин, е родена през март 1970 г. През 1988 г. тя завършва гимназия. През 1991 г., почти три години след дипломирането си, дамата от Уисконсин се жени за съпруга си Тод Кендхамър.

  Барбара Кендхамер
Барбара и нейният съпруг Тод раждат две деца, момиче на име Джесика и момче на име Джордан. Преди това е работила в кафенето на средното училище West Salem в Уисконсин. Според мнозина, които я познаваха, Барбара беше добросърдечна дама, която харесваше работата си и беше любител на животните.

Бракът на Барбара с Тод

Бракът й със съпруга й Тод се смяташе за безупречен. Според близки двамата имали изключително съвместима връзка. Тя и съпругът й току-що бяха отпразнували 25-ата си годишнина от сватбата, когато се случи ужасното събитие. Според децата им те все още били влюбени и се уважавали много един друг. Джесика, тяхната дъщеря, каза в изявление: Каквото майка ми пожела, баща ми й го осигури,... Те просто бяха в много щастлив момент от живота си, откакто имаха първото си внуче и бяха добре. (Източник: CBS News)

Какво се случи с прекрасния й живот?

46-годишната дама от Уисконсин беше убита при автомобилна катастрофа на селски път близо до Ла Крос на 16 септември 2016 г., в 8 сутринта. Тод Кендхамър, съпругът й, очевидно беше там по време на ужасяващия и странен пътен сблъсък. След това Тод набра 911, за да съобщи за събитието. Барбара Кендхамър беше прехвърлена в местна болница, когато полицията пристигна на местопроизшествието, където тя почина на следващия ден, 17 септември 2016 г.

В този случай на кого вярват прокурорите?

Прокурорите подозират, че ужасното събитие не е злополука, а по-скоро инсценирано убийство, за да изглежда като автомобилна катастрофа. Те подозират, че Тод Кендхамър, съпругът на Барбара Кендхамър от 25 години, е извършил убийството и е фалшифицирал инцидента. Прокурорите обаче не успяха да дадат никакви обяснения за убийството на жена си от Тод. Джордан и Джесика, децата на двойката, които не смятат, че баща им може да е извършил престъплението, заявиха в изявление:

Те никога не разкриха как я е убил или какво е направил, за да уреди нещата… Ако е възнамерявал да убие Ма, защо ще си прави труда да търси тръба, карайки чак до средата на оживен път…. Той има около 28 огнестрелни оръжия в мазето си. (Източник: CBS News)

  Барбара Кендхамер

Какво се случи с Тод Кендхамър?

Тод Кендхамър информира следователите за инцидента:

Нещо като тръба премина през предното стъкло (Чрез CBS News)

Въпреки това, попитан за причината за смъртта й, съдебният лекар, извършил аутопсията на Барбара Кендхамър, заяви:

наранявания на главата и шията при тъп удар.

Други ключови доказателства сочат противоречие в разказа на Тод за събитието. В крайна сметка Тод беше обвинен в убийството на съпругата си Барбара Кендхамър и беше осъден за виновен в умишлено убийство първа степен на 15 декември 2017 г. Съдът го осъди на доживотен затвор с възможност за освобождаване. Жалбата на Тод за нов процес беше отхвърлена от съда през май 2022 г. Той възнамерява да подаде жалба срещу решението на съда.

Популярни Публикации