5 интересни факта, които трябва да знаете за Натача Ван Хонакер

Натача ван Хонакер е зашеметяваща дама, която е най-известна като съпруга на футболиста и плеймейкър на Реал Мадрид Еден Азар. Идън е легенда на Челси, който наскоро се присъедини към Реал Мадрид. Той също е белгийски национален играч и един от най-великите в света.

Бързи факти

Пълно име Наташа Ван Хонакер
Първо име Наташа
Презиме от
Фамилия Хонакер
Професия Съпруга на знаменитост
Националност белгийски
Семейно положение Женен
Съпруг Еден Азар
Без деца 3
Женен Дата април 2012 г

5 интересни факта

  • Сватбата й беше проведена по сдържан начин.
  • Първата й среща с Еден Хазард се случи в гимназията.
  • Тя беше току-що завършила гимназия и току-що беше завършила гимназия, когато се омъжи за Идън.
  • Запозна ги общ приятел. И за двамата това беше любов от пръв поглед.
  • Съпругът има нетна стойност от 100 милиона долара.

Живот със съпруг футболист суперзвезда

Еден Азар, полузащитник на Реал Мадрид, е нейният щастливо оженен съпруг. През април 2012 г. двойката се жени. Церемонията беше проста и интимна, като присъстваха само близки приятели и семейство. Ето снимка от събитието, което се пази в тайна. Снимката изобразява нея, съпруга й Идън и тяхното дете.

  Натача ван Хонакер

Натача ван Хонакер (Източник: Google)Как се срещнаха и как започна всичко?

Двамата се влюбват още докато са тийнейджъри. Срещнали се за първи път в гимназията, когато общ познат ги запознал. Когато се забелязаха, те бяха на парти на приятел. Според източници и двамата се влюбили един в друг още на първата им среща и това било само началото на една великолепна любовна приказка. Срамежливото й поведение порази Идън. Двойката започна да се среща скоро след първата им среща. Тяхната любовна приказка е към своя край. Ето снимка на нейното прекрасно семейство и е като нещо от сън.

Раждането на първия син

Когато имаха първото си дете, двойката не беше женена. Янис, първото дете на двойката, се роди на 19 декември 2010 г. Това беше най-радостният момент в живота на двойката. Само две години след раждането на Янис двамата решават да се оженят. Те в крайна сметка го постигнаха на церемония през април 2012 г., която беше неадекватна по ключ. Тя току-що беше завършила гимназия и беше наскоро завършила гимназия. Тя непрекъснато подкрепя половинката си и го придружава в тренировките му.

Посрещане на втория син Лео и третия син Сами

Лео, вторият й син, се роди през февруари 2013 г. Двойката има общо три деца. Сами влезе в живота им и ги разведри. Трите й момчета са всичко за нея. Тази снимка на трите й момчета ще ви накара да се усмихнете. Нейните момчета често се виждат редом до баща си на футболния терен.

  Натача ван Хонакер

Натача ван Хонакер (Източник: Google)

Те бяха инсталирани на Станфорд Бридж многократно, докато Еден Азар беше член на Челси. Идън много пъти е давал приоритет на работата си, но също така цени прекарването на качествено време със семейството си.

Интересно интервю на партньор в живота

Бившият играч на Челси Еден Азар изрази желанието си да спечели за своята нация в състезание, което сега се провежда в Белгия. Когато за първи път се присъедини към националния отбор, най-мощният съвет беше да работи възможно най-усърдно. Като член на Златното поколение, футболистът каза, че най-значимите играчи, които имат споделена амбиция да постигнат нещо необикновено, са позволили съставът да бъде запасен с качество.

Той разкри, че храненето на играчите не е нищо изключително, а комбинация от всичко и че преяждането е забранено. Относно предишното предизвикателство на гредата и неуспеха му да спази обещанието си, той каза, че ако спечели световната купа, ще почерпи домакина с вечеря. Като крайъгълен камък на футбола, неговият най-отличен съвет към играч, който се стреми да бъде като него, е да играе за отбора, да се наслаждава на процеса и да бъде щастлив и да разпространява щастие.

Да знаеш, че имаш характеристики и си професионалист, отличен играч, според него е най-критичният елемент, който създава фантастичен играч. Когато го разпитаха за обувките му за Световната купа, той каза, че са прекрасни и че се надява да спечели, докато ги носи през целия мач. Когато спечели мача, водещият му препоръча да се престори, че телефонира от ботуша си, за да създаде хумористична сцена. Идън дори отделя време да не се смее, да предизвиква и да печели.

Нетна стойност

Нейният съпруг има огромна нетна стойност от 100 милиона долара. Основният му източник на доходи е заплатата му във футболния клуб, която е получавал от Челси в миналото и в момента получава от Реал Мадрид, както и спонсорство. Неговата заплата в Реал Мадрид е 19,2 милиона евро, което е зашеметяваща сума. Това се равнява на £17 милиона всяка година. Компенсацията му е разделена на 0,61 евро на секунда и 36,43 евро на минута. Почасовото му възнаграждение е 2186 евро, а дневното - 52 459 евро.

Автомобилите и начинът на живот на съпруга

Семейството печели много пари и харчи много пари. Гаражът е пълен с автомобили от висок клас. Eden има Audi R8 V10, което струва над £110 000. Той също така притежава BMW X6, което струва приблизително £60 000,00. Неговото Audi RS4 Avant също е фантастично, струва около 60 290 паунда. Това не свършва дотук; той също има Range Rover Sport и Aston Martin Vanquish, всеки от които струва около £60 000. Aston Martin струва колосалните 199 950 GBP.

Популярни Публикации