2-годишният договор на Kim Ji-won със SALT Entertainment приключи

Ким Джи Уон, звездата от My Liberation Notes, официално прекъсна отношенията си с нейната двугодишна управляваща компания SALT Entertainment. SALT Entertainment официално обяви на 10 юни, че изключителният договор на актрисата с агенцията е изтекъл и тя няма да го поднови. SALT Entertainment заявиха, че докато договорът им няма да бъде подновен, те ще се влюбват един в друг и ще си пожелават най-доброто. Ръководството на Ким Джи също помоли своите поддръжници да й изпратят любов и подкрепа в бъдещите й начинания.

Kim Ji-won няма да се върне в SALT Entertainment.

SALT Entertainment, която управлява звездите Park Shin-hye и Kim Seon-ho, потвърди напускането й от компанията след две години. То каза:

Решихме да се радваме един за друг в нашите различни области, след като прекратихме управлението на актрисата Ким Джи Уон.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jiwon Kim (@geewonii)

Те похвалиха актрисата от My Liberation Notes и обещаха да продължат да я подкрепят, докато поема по-трудни роли в следващите си начинания. В изявлението се казва:

Бихме искали да поздравим актрисата Ким Джи Уон за позитивното й отношение, докато работи с нас по редица проекти. Искрено й желаем успех като актьор Ким Джи Уон, който ще продължи да блести ярко в много филми в бъдеще.

 Ким Джи-уон

И накрая, SALT Entertainment изрази благодарност на феновете на актрисата за тяхната безкрайна любов и подкрепа и й пожела всичко най-добро в бъдещите й начинания. На 10 февруари 2020 г. тя подписа изключителна сделка със SALT Entertainment. Starship преди това я приравни с Кинг Конг. Талантливата актриса направи своя дебют като модел в комерсиална реклама преди повече от десетилетие, през 2010 г. Тя направи своя актьорски дебют в драмата High Kick! Revenge of the Short-Legged и продължи да участва в The Heirs, Descendants of the Sun, Fight for my Way, Arthdal ​​Chronicles и най-скоро в My Liberation Notes.

Ким Джи-уон изуми зрителите с великолепното си изпълнение в My Liberation Notes.

В My Liberation Notes тя си партнира с Lee Min-ki, Seon Seok-Koo и Lee El и представи зашеметяващо изпълнение. Сюжетът се върти около трима братя и сестри, Yeom Chang-hee (Lee Min-ki), Yeom Mi-jeong (Kim Ji-won) и Yeom Ki-jeong (Lee El), както и мистериозен посетител на име г-н Гу ( Seon Seok-koo). Братята и г-н Гу искат да загърбят скучния си живот в търсене на по-светли пасища.

 Ким Джи-уон

Yeom Mi-jeong е най-младият от братята и сестрите на Kim Ji-three won. Тя изобразява служител по договор в дизайнерския отдел на компания за кредитни карти. Тя е срамежлива и плаха, докато не реши да поеме контрола над живота си и да промени хода на събитията.

Популярни Публикации