10-те татуировки на Кевин Холанд и техните значения

Кевин Алън Холанд е известен американски боец ​​по смесени бойни изкуства, който се е бил за добре известни организации като Bellator MMA, King of the Cage и Legacy Fighting Alliance. Кевин, подобно на много свои съвременници, има няколко татуировки по тялото си. Нека ги изследваме.

1. Татуировка на десния Pec

  Кевин Холанд татуировка на десния Pec

Татуировка на Кевин Холанд на дясната част на тялото (Източник: Google)

татуировка: Кевин има татуиран номер на годината „92“ на десния си пек, съчетан с буквата „М“ в курсив. Под тези две има голяма татуировка на Скорпион. Кевин Холанд tb татуировкаЗначение: Татуировката изобразява рождения ден и зодията на Кевин. Кевин е Скорпион по рождение, както е посочено от М със стрелка, сочеща към Скорпиона. Хората, родени през ноември, са известни като скорпиони. Те са тихи и плахи по природа, но въпреки това са силно креативни. Татуировката на Кевин е постоянно напомняне за неговия рожден ден и месец, както и за отличителните му личностни характеристики като скорпион, тъй като той е роден на 5 ноември 1992 г.

2. Горила с татуировка на короната

  Кевин Холанд Горила с татуировка на короната

Кевин Холанд Горила с татуировка на короната (Източник: Google)

татуировка: Кевин има коронована горила, татуирана на дясното му рамо. Думата „HOLLAND“ е изписана в короната.

Значение: Горилата означава достойнство, състрадание, сила, лоялност и отговорност. Татуировката на Кевин също носи неговото фамилно име, както се вижда от думата, гравирана върху короната на Горилата. Според Кевин това е най-мощната татуировка.

3. Кевин Холанд Bullet Tattoo

  Кевин Холанд Bullet Tattoo

Кевин Холанд Bullet Tattoo (Източник: Google)

татуировка: Кевин има татуиран изстрел от вътрешната страна на дясната си ръка.

Кевин Холанд Bullet Tattoo Значение: Кевин каза, че има татуиран 9-милиметров куршум на ръката си, тъй като любимият му пистолет за стрелба е 9-милиметрова пушка. Той дори обясни защо го е татуирал на дясната си ръка, цитирайки, че дясната му ръка му е служила като снайперист.

4. Джу джицу татуировка

  Кевин Холанд Джу Джицу Татуировка

Кевин Холанд Джу Джицу Татуировка (Източник: Google)

татуировка: Кевин има татуировка на левия вътрешен бицепс в памет на страстта му към „джуи джицу“.

Значение: Кевин Холанд има дълъг списък от победи и забележителни постижения. Има черен колан втора степен по кунг-фу и черен колан по високо ниво на бразилско жиу-джицу. Тази татуировка представлява неговата безсмъртна преданост към джуи джицу, въпреки че той играе свободно и стилът му на битка е широко ценен. Бившият боец ​​на UFC Травис Лутър му връчи черния колан.

5. Татуировка на Кевин Холанд „24“.

  Татуировка на Кевин Холанд '24

Татуировка на Кевин Холанд „24“ (Източник: Google)

татуировка: Кевин има татуиран номер 24 на дясната си ръка.

Кевин Холанд 24 татуировка Значение: Числото 24 символизира 24 ноември 2018 г., когато Кевин се би с Джон Филипс на UFC Fight Night: Blaydes срещу Ngannou 2. Кевин спечели битката, след като почти обърна задушаване в третия рунд и беше обявен за победител чрез събмишън.

Също така разберете 10-те безумни татуировки на Крис Браун и техните значения

6. Лява татуировка на Pec

  Кевин Холанд напусна Pec Tattoo

Kevin Holland Left Pec Tattoo (Източник: Google)

татуировка: Кевин има много татуировки над левия си пек. Има термини като „TrailBlazer“, с начално „B“ и фразите „EST“. 2008′. Татуировка на гърдите на Кевин Холанд

Значение: Кевин Холандс е известен с прозвището Trail Blazer. Trail Blazer е човек, който е готов да поеме всякакви опасности в живота.

7. Татуировка на лагерния огън

  Кевин Холанд Татуировка на лагерен огън

Кевин Холанд Camp Fire Tattoo (Източник: Google)

татуировка: Кевин има татуировка на лагерен огън на лявата си горна ръка, с добавка на тиква за Хелоуин, горяща върху дървените пръчки.

8. Портрет на рамо

  Татуировка с портрет на Кевин Холанд на рамото

Портретна татуировка на Кевин Холанд на рамото (Източник: Google)

татуировка: Кевин има постоянна татуировка на изображението на Шон О’Мали, покриваща по-голямата част от лявото му рамо. Той е добре познат и много умел артист по смесени бойни изкуства. Инициалите на Кевин, „KH“, също могат да се видят в долната дясна част на снимката.

9. RC Cola татуировка

  Кевин Холанд RC Cola татуировка

Кевин Холанд RC Cola Tattoo (Източник: Google)

татуировка: Кевин има отличителна татуировка на дясната си ръка, за която се смята, че символизира RC Cola. Освен това има татуировка на кръстосани кости с доларова чанта, гравирана в нея под емблемата на RC. Под него можем да видим татуирани думите „Hustle 2 Ball“.

10. Татуировка с римски цифри

  Кевин Холанд Татуировка с римски цифри

Кевин Холанд Татуировка с римски цифри (Източник: Google)

татуировка: Кевин има няколко римски цифри, татуирани от дясната страна на горната част на торса му, които могат да се четат като „MMXIII“. Когато се преведат в цифри, числата се събират до 2013 г.

Популярни Публикации